Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  41 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Biroul Electoral Municipal s-a autosesizat că Florin Bojor a pus prea multe afișe electorale

10/05/2016 11:41:23 Raluca NECHITI  
Membrii Biroului Electoral Municipal sunt extrem de atenți. Ei s-au sesizat din oficiu în privinţa candidatului independent la funcția de consilier local Bojor Florin care ar fi încălcat legea electorală.

Nu numai ecologiștii au căzut victime noii legi electorale ci și consilierul local, Florin Bojor, care și-ar fi amplasat mai multe afișe electorale decât prevede legea - spun cei de la Biroul Electoral Municipal.

Zilele trecute liberalii au contestat afișul celor de la PER care ar fi creat din mai multe afișe mici un puzzle care la final reprezenta o singură imagine a candidaților formațiunii politice pentru Primăria municipiului Bistrița. Biroul Electoral Municipal a analizat sesizarea liberalilor și a descoperit că nu numai ecologiștii ar fi încălcat legea ci și candidatul independent Florin Bojor, care amplasat și el pe panoul electoral situat pe strada Liviu Rebreanu prea multe afișe electorale. „Examinând panoul electoral din Bistrița, strada Liviu Rebreanu numărul 1, se constată că în locul destinat pe panoul electoral, candidatul Bojor Ioan Florin a aplicat un număr de șase afișe electorale având dimensiunea fiecare de 210 x 290 mm, afișele reprezentând reproducerea înfățișării fizice a candidatului și sloganul său electoral. Prin acest mod de aplicare a afișelor electorale Bojor Ioan Florin a încălcat, prin aplicarea unui număr de șase afișe electorale, dispozițiile din legea electorală care permit aplicarea unui singur afiș electoral”, susțin cei de la Biroul Municipal.

Aceștia au dispus înlăturarea de pe panourile electorale amplasate în municipiul Bistrița a afișelor care depășesc numărul legal. Și decizia aceasta poate fi contestată de candidat în termen de 48 de ore la Biroul Electoral Județean.

Ecologiștii, acuzați în urmă cu o zi, de aceeași problemă, respectiv încălcarea legii electorale prin montarea mai multor afișe, obligați și ei la rândul lor să le înlăture de pe panourile electorale, au depus deja contestație la Biroul Electoral Județean, contestație care va fi dezbătută în cursul zilei de astăzi.
 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro