Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  63 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Berbecii se apucă de studiu, Taurii dau în mintea copiilor, Capricornii sunt vraişte la capitolul „dragoste”. AFLĂ ce ţi-au rezervat astrele în 2016!

01/01/2016 10:16:21 Ioana BRADEA  
Racii visează să publice cărţi dar se apucă de sport, Balanţele primesc lecţii care se lasă cu senzaţii de perplexitate, iar Peştii au noroc cu carul la bani, dar continuă să muncească pe rupte. Pentru toţi – astrele au rezervat surprize în 2016. Citiţi şi vă minunaţi. Încercaţi să evitaţi pericolele şi nu rataţi şansele din 2016…!

Pentru Berbeci – anul 2016 reprezintă unul dintre cei mai potriviţi ani pentru a-şi termina în sfârşit liceul, masterul sau doctoratul (dacă e cazul). Dacă nu, avansează pe o poziţie superioară sau îşi schimbă cariera pur şi simplu. Universul le cere, în 2016, să răzbată spre un nivel mai înalt de educaţie. Revelaţii surprinzătoare sau neaşteptate în legătură cu propria persoană. Ţineţi un jurnal lângă pat şi să vă notaţi toate visele!

Taurii dau în mintea copiilor – cel puţin în primele luni ale lui 2016! Dacă sunt părinţi, au parte de bucurii şi fericire datorate copiilor. Dacă nu, îşi revarsă în muncă tot avântul şi optimismul. Pericolul vine din faptul că vreţi să vă asumaţi prea multe sarcini şi uitaţi că o zi are totuşi numai 24 de ore. Dacă sunteţi în căutarea unui job, trimiteţi CV-ul abia din 9 septembrie 2016. Mai devreme nu sunt şanse să vă angajaţi. Lichidaţi-vă datoriile. Atenţie la prieteni, unii sunt dispuşi să vă inducă în eroare. Nu lăsaţi iluziile să vă întunece judecata!

Gemenii îşi fac în sfârşit ordine în viaţa de familie: se mută într-o casă mai mare sau se apucă de construit încă un etaj la casa în care locuiesc. Atunci când acordă mai multă atenţie sufletului – hop şi norocul la orizont! Dar nu e cazul să visaţi câştiguri la loto. Constataţi, în schimb, o creştere a încrederii în voi. Sunteţi constrânşi să reparaţi relaţii vechi. Oportunităţi cu nemiluita. Dar pe unele nici nu le observaţi. Atenţie la bani! Folosiţi acest an pentru proiecte creative!

Racii au parte în 2016 de o perioadă excelentă pentru studiu şi dezvoltare personală, probabil luaţi cu voi o carte oriunde aţi merge, iar dacă visaţi să deveniţi scriitori – prima parte a lui 2016 este vremea perfectă pentru asta! Veţi fi mai mult pe drumuri decât de obicei, iar ritmul zilnic va fi trepidant. Evenimente excepţionale, de neuitat, în a doua parte a anului aproape de familie şi oamenii dragi sufletului vostru. Este timpul să mâncaţi mai sănătos şi să vă apucaţi de sport!

Leii au parte de creşteri salariale însemnate în prima parte a lui 2016, apoi vă apucaţi de studiu, comunicare şi călătorii scurte. Manifestaţi o dorinţă urgentă de a fi la curent cu noutăţile, până la ultima descoperire din universul vostru particular şi din lume în general. Nu mai aveţi chef să pierdeţi timpul cu distracţii de o noapte, sau cu aventuri sentimentale. Atenţie însă la comunicare şi la deciziile financiare majore, inclusiv la deciziile legate de credite, împrumuturi şi orice v-ar putea pune în primejdie fondurile. Viaţa profesională se schimbă radical pentru unii dintre Lei.

Fecioarele se izbesc de ocazii deosebite pentru adoptarea unor direcţii noi de orientare. Partea cea mai dificilă este să vă hotărâţi în ce direcţie s-o luaţi, pentru că toate par la fel de ispititoare! Noroc cu carul: vi se deschid uşi care până acum v-au fost închise. Evitaţi tranzacţiile financiare riscante şi împrumuturile. Un motiv de îngrijorare: vă confruntaţi cu tot soiul de iluzionări şi confuzii. Aveţi o doză în plus de farmec care îi atrage pe oameni în jurul vostru şi foarte probabil să aveţi de făcut faţă unor cheltuieli suplimentare care îi implică pe copii.

Balanţele trebuie să-şi asculte mai mult instinctul. Au parte de un context memorabil, care le ajută, timp de un an, să atragă ocazii pentru evoluţia personală în toate domeniile vieţii, dar şi de unele lecţii care se lasă cu senzaţii de perplexitate. Ţineţi-vă gândurile negre în frâu. Provocarea constă în a distinge între realitate şi fantezie, aşa că fiţi conştienţi de curentele subterane de la locul de muncă şi atenţi la colegii pe care îi simţiţi nesinceri.

Scorpionii îşi îmbogăţesc cercul de cunoştinţe cu multe figuri noi. Dacă sunt în căutarea dragostei, există şansa să o întâlnească pentru tot restul vieţii, cu ajutorul unui prieten comun. Dificultăţile financiare de anul trecut au efecte şi în prima parte a lui 2016. Va trebui să faceţi eforturi spre moderaţie, să încercaţi să economisiţi mai mult, să cheltuiţi calculat. Este probabilă, de asemenea, o reorganizare majoră la locul de muncă. Unul dintre şefi vă forţează limitele, dar credinţa în voi înşivă este în creştere.

Săgetătorii au parte de expansiune şi conjuncturi norocoase, pe plan profesional. Vă îmbunătăţiţi abilităţile de interrelaţionare, stabiliţi câteva contacte foarte avantajoase. Probabil va fi greu să ieşiţi cu faţa curată în urma unor abateri, chiar minore, cum ar fi urmarea unei scurtături pentru a vă realiza un proiect. Este un an în care trebuie să creşteţi, să deveniţi mai serioşi în privinţa vieţii voastre, să daţi dovadă de disciplină şi organizare. Dragostea şi copiii vă pot lua prin surprindere în acest an.

Capricornii încep anul 2016 cu multe aventuri entuziaste şi posibilităţi de lărgire a orizontului. În prima parte a lui 2016, norocul lor are legătură cu deplasările, străinătatea şi educaţia. Încercaţi să pătrundeţi cât mai adânc în sfera cunoaşterii. Aveţi încredere în Dumnezeu şi veţi scăpa, încet, de probleme. O provocare va fi să renunţaţi la bagajele emoţionale care vă ţin blocaţi. Viaţa de familie e vraişte şi în 2016, dar aveţi ocazia să vă recreaţi personalitatea.

Pentru Vărsători, banii vor fi unul dintre subiectele preferate în 2016, iar a doua parte a anului se anunţă a fi una dintre cele mai bune pe plan financiar. Posibilităţi multiple, bani grămadă printr-un noroc, cadouri sau sprijin financiar din partea unor parteneri de viaţă sau de afaceri. Prudenţă maximă în ceea ce spuneţi şi scrieţi! Prudenţă şi la volan! Există pericolul să vă întâlniţi cu promisiuni deşarte. Faceţi loc noului şi daţi la o parte vechiul cu efecte distructive asupra vieţii voastre.

Peştii au parte de dragoste şi prieteni din belşug în prima parte din 2016, iar a doua parte a anului se anunţă foarte bună pe plan financiar. Posibil să primiţi o moştenire sau să faceţi bani mulţi printr-un noroc neaşteptat. E posibil să ajungeţi în punctul culminant al carierei, dacă veţi fi organizaţi, perseverenţi şi dispuşi să munciţi din greu. Nu veţi mai beneficia de o asemenea ocazie de a avansa social în următorii 28 de ani, aşa că nu irosiţi darul universului...!

Mai multe informaţii, sfaturi, previziuni puteţi citi pe www.horoscop-urania.org.

6303 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro