Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  60 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Beclenarii își pot face de pe acum ”wish list”! Nu pentru Moșul, ci să i-o trimită primarului!

13/02/2015 11:27:32 Felicia SZUCS  
Cetățeanul nostru, stăpânul nostru! Primarul din Beclean și-a propus să programeze viitoarele investiții în funcție de ceea ce își doresc locuitorii orașului. Pentru că nu citește gândurile, Nicolae Moldovan va afla unde trebuie să intervină din ... lista de dorințe completată de beclenari.

Mare fan al comunicării cu cetățenii, atât față în față cât și prin metode moderne, inclusiv pe rețelele de socializare, primarul Nicolae Moldovan îi provoacă pe locuitorii orașului pe care îl gospodărește să îi scrie o listă cu cinci propuneri de investiții sau cu tot atâtea probleme din imediata lor apropiere ce ar putea fi rezolvate de către adminitrația publică locală. Primarul le-a trimis o scrisoare beclenarilor în care le explică cum va fi folosit bugetul orașului, epistolă ce are atașat un talon. Pe acesta, beclenarii urmează să completeze zona în care locuiesc și principalele cinci probleme cu care se confruntă și ar putea fi incluse în programul de investiții al administrației orașului sau ar beneficia de intervenția rapidă a primăriei în vederea rezolvării lor.

Primarul Nicolae Moldovan spune că inițiativa sa de a afla direct ce-i ”doare” pe beclenari este una firească: ”Noi, ca administrație, gândim macro și fixăm principalele investiții ce vor fi susținute din bugetul local sau pentru care vrem să atragem fonduri nerambursabile. Clar că ne ocupăm și de infrastructura orașului, dar nu putem ști în detaliu cu ce probleme se confruntă oamenii, care le sunt of-urile. Omul se bucură dacă noi rezolvăm lucrurile mărunte din fața casei lui, lucruri care poate contează mai mult pentru el decât strategiile noastre pe termen mediu și lung. Să reparăm un șanț, să punem un container acolo unde e necesar sunt chestiuni importante pentru beclenari și pe acestea ne dorim să le rezolvăm prompt pentru că nu implică nici costuri foarte mari”.

Locuitorii din Beclean vor trimite primăriei taloanele completate, care vor fi centralizate, iar principalele probleme sesizate de cetățeni vor fi analizate de către Executiv și Consiliul local pentru a fi stabilite măsurile concrete de rezolvare a cerințelor oamenilor și o intervenție rapidă acolo unde se impune. În plus, primarul Nicolae Moldovan spune că fiecare localnic în parte va primi și un răspuns scris la sesizările făcute pe talonul primit de la administrație.

Locuitorii din orașul de pe Someș nu sunt pentru prima dată în postura de a dicta acțiunile adminitrației publice. Ei au fost consultați în privința programului Zilelor orașului și primăria a adus pe scenă exact artiștii ceruți de majoritatea beclenarilor.

4666 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro