Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  235 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Balul Culturii Bistrițene, așa cum n-a mai fost vreodată la Bistrița

16/01/2014 01:04:22 Claudia ANDRON  
În ținute elegante și pășind pe covorul roșu, artiști, oameni de cultură ai orașului, directori de instituții, direcții, politicieni sau oameni de afaceri care de-a lungul ultimului an au susținut din pozițiile pe care le au cultura, și-au dat întâlnire aseară la Balul Culturii Bistrițene, eveniment organizat de Centrul Cultural Municipal.

Balul Culturii Bistrițene se află la prima ediție și este o altă formă în care se continuă la Bistrița Gala Premiilor Culturii Bistrițene, eveniment organizat în ultimii ani tot de Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița.

Aseară, la primul bal al culturii organizat la Bistrița, invitații au răspuns dress-code-ului anunțat de organizatori și, în ținute elegante, au pășit pe covorul roșu în sala de bal de la Restaurantul Giulia, la brațul dansatorilor de la Floris, care au avut rolul de a întreține atmosfera prin dans.

Cum evenimentul a fost organizat de Ziua Culturii Naționale, când se împlinesc și 164 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, poezia poetului național n-a lipsit din program, primarul Ovidiu Crețu dezvăluind celor prezenți că printre poeziile preferate este ”La steaua”, în care a descoperit cu uimire și bucurie cunoștințele din fizică ale marelui poet, care l-au inspirat atunci când a scris poezia: ” La steaua care-a rasarit/ E-o cale-atât de lunga,/ Că mii de ani i-au trebuit/ Luminii să ne-ajungă.”  

Directorul Centrului Cultural Municipal, Dorel Cosma, i-a asigurat pe cei prezenți că la Bistrița marele poet este încă foarte prețuit, iar ca dovadă a oferit invitaților un moment special, un medalion Eminescu, susținut de actorii Teatrului Bacovia din Bacău. Despre ideea de a organiza un bal al culturii la Bistrița, Dorel Cosma a explicat celor prezenți că este necesar un astfel de moment în care să-i prețuiești pe cei care de-a lungul anului și-au adus contribuția la susținerea acțiunilor de cultură din oraș.

Așa cum se cade la un bal, valsul vienez n-a lipsit, iar perechile de dansatori de la Clubul de Dans Sportiv Floris au făcut o demonstrație de eleganță. Au mai urcat pe scenă soprana Daniela Vlădescu și tenorii din grupul de pop-opera Distinto, care au smuls ropote de aplauze cu ariile celebre interpretate. Mai departe atmosfera a fost întreținută de formația Ovidiu Band din Cluj, iar buna dispoziție și dansul au completat perfect, până târziu în noapte, atmosfera de bal.

7259 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro