Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  73 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Bă, închideți lumina! Ne uităm la un film cu proști. Acum, la PNL! Bicefalii fără creier

15/02/2016 18:04:42 BISTRIȚEL  
Așa film de acțiune cum a rulat în weekend la PNL nici americanii n-ar fi fost în stare să regizeze! Ăia sunt copii mici în pantaloni scurți pe lângă ai noștri. Și atât de serios își joacă rolurile că numai la final, când te pufnește râsul, te prinzi c-a fost comedie. Și tu-i credeai oameni serioși! E clar. Ce-i bicefal nu are musai și creier!

De ce ai avea pretenții de la liberali?! Simplu. Pentru că e a doua mare formațiune politică, teoretic măcar, ar avea șanse să-și impună candidații la Primăria Bistrița, în orice altă primărie sau la Consiliul Județean și reprezintă Opoziția. Ei ar trebui să fie vocalii la tot ce propune aberant PSD. De multă vreme însă, liberalii bistrițeni sunt în opoziție cu ei înșiși. Și când se opresc să ia o pauză pentru un atac la PSD, sunt atât de extenuați de lupta dintre ei că nu au vlagă de-o trântă politică adevărată. Am mai spus noi, când va începe campania, ei vor fi prea obosiți de lupta între ei. Vom trăi și vom vedea dacă așa va fi. Noi am pune un pariu...

Acest weekend a fost unul al nervilor întinși și încinși în PNL. Aici s-a regizat un film și toți cei care au privit au rămas uimiți de personaje, de intrigi, de răsturnările de situații. Și când priveam mai serioși filmul, la final ne umflă râsul. Pfuaiiii, ce tari sunt! Era o comedie și noi nu ne-am prins.

Dar ce scenariu a fost aici, n-aveți voi idee...

Totul a început joi seara, cu o întâlnire de taină cu candidatul surpriză. Care candidat mai urma să-și consulte familia ca să ia o decizie. Totul a rămas în așteptare.

Regia a continuat vineri, când senatorul Dobra anunța șefilor că vrea o conferință de presă în care să sară la gâtul pesediștilor Daniel Suciu și Doina Pană. Când colo, surprizăăă! Pentru toată lumea, mai ales cei din vechiul PDL. Senatorul Dorin Dobra și consilierul local Sorin Hangan (ambii din vechiul PNL-important detaliul), au anunțat că PNL a identificat candidatul potrivit pentru Primăria Bistrița: un candidat din afara clasei politice, o personalitate marcantă cu experienţă managerială”. În câteva ore, presa locală a aflat și numele: actorul Adrian Titieni, rector al UNATC.

Propunerea nu era rea, doar că anunțul a fost făcut unilateral, propunerea venind și fiind coclită” în aripa veche din PNL, fără consultarea celor din PD-L, care au cam fost ocoliți. Reacțiile au apărut imediat și cel mai virulent a fost Alin Seserman, lansat deja în campania electorală de câteva săptămâni. Poi el deja să vedea în scaunul de primar și tocmai s-au găsit unii, fix vineri după-amiaza, în ajun de Valentine's Day, să-i strice visul cu un coșmar – nu e el candidatul! I-a atacat Alin de naiba i-a luat, cu tot cu candidat. Praf i-a făcut, ce mai!

Și luptele din PNL-ul bicefal (cu două capete) au continuat tot weekend-ul. Vechii liberali au tras tare pentru omul lor, iar democrat liberalii s-au tot turat singuri că ei nu pot accepta un candidat pe care nu-l cunosc, nu e membru de partid, etc. În Biroul Municipal au trântit propunerea, dar surpriza a venit din Biroul Permanent Județean, care trebuia să valideze și, culmea, a validat... nepropunerea. Adică ceva ce nu venise de la municipiu. Și cum la liberali se joacă tare, azi dimineață s-au grăbit cei din vechiul PNL să-l anunțe pe Titieni candidat. Doar că trei ore mai târziu, senatorul Cristian Florian anunță că lucrurile nu stau tocmai așa, că nu-i nimic bătut în cuie. Că nu mai au candidat, că n-a fost nicio propunere de la municipiu și numai de acolo poate veni.

În tot acest film, Adrian Titieni s-a comportat ca un veritabil actor. A urmat întocmai sfaturile regizorilor. Doar că n-a știut pe ce scenă urcă și în ce film joacă. Că aici, la liberali, e cu final neașteptat și neanunțat, nici chiar actorilor. E o regie-conducere bicefală, fără creier.

Important e de știut că lovitura finală a dat-o Ioan Oltean dacă stăm să analizăm cine a făcut comunicarea că Titieni nu e totuși propunerea PNL. Senatorul Cristian Florian e singurul care i-a rămas fidel și îi ascultă sfatul. Și, politic vorbind, a anulat perfect regia liberalilor și a arătat că fără democrat liberali nu pot numi un candidat. N-o fi Seserman bun, dar nici pe Titieni nu-l puteți pune fără să ne luați în seamă – ar fi ideea. Și de-acum, să vă țineți bine. Comedia rulează mai departe. Filmul Bicefalii fără creier ar putea fi unul de mare succes. La final, morala va fi una singură. Fără creier în PNL-ul ăla, unul politic cum era Oltean, sunteți de minunea lumii.

Ba aveți prea mulți candidați, ba n-aveți niciunul și se pare că treceți într-o nouă fază. Ați reușit să vă uniți doi câte doi și să numiți fiecare gașcă câte un candidat. Poate se îndură PSD-ul și vă acceptă o propunere legislativă, care ar putea fi adoptată chiar și înaintea alegerilor (de ce nu? - ne-am distra bine), voi să mergeți cu câți candidați vreți. Acum aveți patru. Maxim șase să fie și v-ați scos! Luați Primăria Bistrița pe sus, nu alta!

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro