Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  28 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Au început lucrările de canalizare la Maieru!

20/06/2014 11:32:20 Iulia STUPINEAN  
Peste 9 km de rețea de canalizare și 3,5 km de aducțiune de apă! Vorbim de lucrările care au început la Maieru, în cadrul programului județean de extindere și modernizare a infrastructurii de apă și apă uzată în Bistrița-Năsăud! Investiția în valoare de peste 1 milion de euro se va încheia în vara anului viitor.

Luna trecută au debutat la Maieru, lucrările la rețeaua de canalizare, prin intermediul proiectului amplu de Extindere și modernizare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Bistrița-Năsăud, proiect gestionat de societatea bistrițeană, AQUABIS. Execuția a început la magistrala principală, pe distanța Rodna–Sângeorz-Băi, făcând legătura între localitățile Maieru și Anieș.

Potrivit primarului Vasile Dumitru, lucrările la nivelul comunei (în valoare de peste 1 milion de euro) vor debuta marți, 24 iunie, fiind vorba de realizarea 9,3 km de canalizare și 3,5 km de rețea de alimentare cu apă potabilă, realizată din conducte de polietilenă de înaltă densitate.

„Rețeaua de canalizare proiectată, de tip separativ, va asigura colectarea și transportul apelor uzate menajere de la gospodăriile populației, instituțiile publice și agenții economici interesați, la colectorul principal care alimentează stația de epurare Sângeorz-Băi. Din discuțiile purate cu reprezentanții firmei clujene care a câștigat licitația de execuție, S.C. CARTEL BAU SRL, la nivelul comunei Maieru lucrările vor începe săptămâna viitoare marți, pe 24 iunie, cu finalizare în luna iulie a anului viitor”, a declarat pentru Bitriteanul.ro, primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru.

De menționat faptul că, printr-un proiect integrat pe Măsura 322, în valoare de 2,2 milioane de euro (care a cuprins amenjarea Căminului de îngrijire pentru bătrâni, modernizarea Căminului Cultural de la Anieș, realizarea unei micro-stații de epurare, amenjare canalizare și extinderea rețelelor de apă) a fost executată reațeaua de canalizare pe o porțiune de 1,8 km.

Astfel, aproape 120 de gospodării de la Maieru au fost deja racordate la canalizare (pe bani locali). Restul rețelelor de canalizare se vor amenaja până în vara lui 2015, prin programul județean de extindere și modernizare a infrastructurii de apă și apă uzată în Bistrița-Năsăud.

4888 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro