Purceluş la proţap, gulaş la ceaun şi bucate tradiţionale preparate cu mult drag de Jupânu, toate îi aşteaptă pe bistriţeni astăzi la Terasa Jupânu din incinta hotel Codrișor. Petrecerea organizată pentru întâmpinarea toamnei va începe de la ora 16.00, iar Mirela Petruș și Frații Spân vor face o atmosferă de petrecere.
Bistriţenii care vor astăzi să uite de stresul cotidian și să se distreze câteva ore, dar şi să mănânce bucate alese sunt așteptați la petrecerea organizată la Terasa Jupânu. Distracţia va începe de la ora 16.00, iar cei care vor să se simtă bine pot face rezervări la numărul de telefon 026-233 814.
Atmosfera la petrecere va fi întreţinută de Fraţii Spân, Mirela Petruş şi Melania Zegrean, iar cei care vor participa vor putea gusta din purceluşul la proţap, gulaşul la ceaun şi alte bunătăţi pregătite de Jupânu după reţete numai de el știute.
Organizatorii pregătesc bistrițenilor multe surprize, chiar şi bucate alese din partea casei.
Aşadar, cei care vor să sărbătorească sosirea toamnei cu o petrecere pe cinste cu bucate și muzică aleasă sunt aşteptaţi astă seară la Terasa Jupânu (Hotel Codrişor).