Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  14 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Astăzi are loc recepția drumului forestier de la Leșu spre Tihuța!

15/07/2014 10:59:20 Iulia STUPINEAN  
Consolidare și asfaltare, amenajare de poduri, podețe, rigole și montarea parapeților! De toate acestea a beneficiat drumul forestier care face legătura de la Leșu spre Tihuța printr-o investiție de 1,5 milioane de euro. Recepția la terminarea lucrărilor are loc astăzi în prezența oficialităților județene.

Astăzi, de la ora 12.00 are loc recepția la terminarea lucrărillor de modernizare și asfaltare a drumului forestier care face legătura de la Leșu cu Tiha Bârgăului – Andrecuța – Tihuța, pe o lungime de 7,3 km. La eveniment sunt așteptați să participe reprezentanți ai Prefecturii, Consiliului Județean Bistrița–Năsăud, ai firmei constructoare SC M.I.S. Grup SRL din Anieș, precum și alți factori implicați în acest proiect.

„Mă bucur că s-a încheiat acest obiectiv! Este o investiție de mare importanță care vine în sprijinul dezvoltării turismului într-o zonă cunoscută deja pentru potențialul ei”, spune primarul comunei Leșu, Ioan Pop vis a vis de modernizarea acestui tronson.

Lucrările de modernizare a drumului forestier care face legătura de la Leșu spre Tihuța au debutat în toamna anului 2012 și au vizat lucrări de consolidare a drumului, asfaltare, amenjare de poduri, podețe, rigole și montarea parapeților.

Investiția în valoare de 1,5 milioane de euro s-a derulat printr-un proiect accesat de administrația locală pe Submăsura 125 b, privind îmbunătățirea infrastructurii legale de dezvoltarea și adaptarea silviculturii. Execuția lurărilor a fost asigurată de SC M.I.S. Grup SRL din Anieș, firma care a câștigat licitația.

5635 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro