Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  32 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Asfaltarea drumurilor comunale și construcția de poduri, prioritare la Maieru!

21/08/2014 10:13:50 Iulia STUPINEAN  
Cu studiile de fezabilitate realizate și documentația tehnică întocmită, patru poduri și 12 km de drumuri comunale de la Maieru sunt gata pentru execuție! Banii necesari vor fi asigurați atât din fonduri de la bugetul local al comunei cât și din finanțări externe.

Odată deschise liniile de finanțare, administrația locală măiereană și-a propus să execute cele mai importante proiecte incluse în exercițiul financiar 2014-2020. Este vorba de construcția și amenajarea a patru poduri peste Râul Someș (în localitățile Maieru și Anieș) și asfaltarea drumurilor comunale pe o lungime de 12 km, după ce recent acestea au fost cadastrate și înscrise în Cartea Funciară (CF).

“Pentru aceste 4 poduri avem studiile de fezabilitate iar pentru rețeaua de drumuri comunale care însumează 12 km a fost realizată o documentație tehnică amplă. Ne-am propus să asfaltăm străzile pe loturi, astfel încât, dacă nu reușim să accesăm fonduri europene pentru acest obiectiv, să alocăm anual bani de la bugetul local”, explică primarul comunei Maieru, Vasile Dumitru.

Anul viitor, lucrările la infrastructura rutieră vor viza în primul rând asfaltarea a 5,3 km de drumuri comunale, inclusiv străzile adiacente, cuprinse în primul lot: Purcioaia, Haj și Balasina. Vor urma apoi străzile peste podul Balasinei, pe Ulița Mare și Valea Caselor, cuprinzând toată localitatea Maieru.

4515 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro