Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  49 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Asfalt pe drumurile agricole de la Budacu de Jos! Recepția finală a lucrărilor are loc săptămâna viitoare

23/05/2013 10:56:55 Iulia STUPINEAN  
Peste 10 km de drumuri agricole din comuna Budacu de Jos au fost modernizați prin intermediul unui proiect susținut din fonduri comunitare, în valoare de 1 milion de euro! Recepția finală a lucrărilor de asfaltare și amenajare cu tratament bituminos va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare.

Anul 2011 a adus în comuna Budacu de Jos începerea lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumurilor agricole pe o distanță de peste 10 km. Investiția s-a derulat printr-un proiect în valoare de 1 milion de euro, accesat de administrația locală în anul 2009, pe Submăsura 125 a - privind îmbunătăţirea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii.

În baza proiectului întocmit, au fost asfaltați 6,5 km de drumuri agricole între localitățile Simionești – Buduș și Buduș - spre Șesu Jelnei, iar pe o porțiune de circa 4 km s-a turnat tratament bituminos, în localitățile Jelna și Budacu de Jos. De asemenea, pe marginea acestor drumuri cu o lățime de 3 – 3,5 metri s-au amenajat podețe și rigole de scurgere a apei. Potrivit primarului Florin Simionca, recepția finală a acestei lucrări va avea loc vineri, 30 mai.

“Este o investiție de mare importanță pentru comunitatea noastră care va deservi toată populația, în special din localitățile Buduș și Simionești. Aceste drumuri sunt des circulate de mașini, utilaje agricole dar și microbuze școlare. Este și un plus în dezvoltarea economică și turistică în zonă”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Budacu de Jos, Florin-Sandu Simionca.

Formată din satele Budacu de Jos, Buduș, Jelna, Monariu și Simionești, comuna Budacu de Jos se întinde pe o suprafață de aproximativ 7.000 de ha din care mai bine de jumătate este deservită de drumurile agricole.

6704 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro