Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  7 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015ARD: un comunicat, trei minciuni

06/12/2012 19:11:01  
Din dorința evidentă de a distrage atenția publicului de la dezbaterea proiectelor candidaților la aceste alegeri parlamentare, ARD prezintă publicului informații false. Astfel, comunicatul trimis către presă astăzi, 06.12.2006 conține mai multe inadvertențe pe care dorim să le clarificăm.

Programul Serviciul de Evidență a Persoanelor, ca urmare a unei hotărâri a Ministerului Administrației și Internelor, hotărâre ce are efect în toată țara, este prelungit tocmai pentru a acorda tuturor cetățenilor posibilitatea de a-și exercita dreptul la vot, inclusiv celor ce trebuie să își reînnoiască documentele de identitate.

Serviciul de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Bistrița este condus de dl. Cioba Ioan, acesta neavând nici un grad de rudenie cu niciunul din candidații USL.

D-na Anca Maria, sora candidatului USL Adriana Doina Pană este angajat al Primăriei Bistrița și lucrează la serviciul de stare civilă din anul 2006.

Dorim să atragem atenția asupra necesității de a informa corect publicul mai ales pe durata campaniei electorale. Recomandăm birourilor de presă ale tuturor partidelor să se documenteze temeinic înainte de a trimite comunicate de presă.

Biroul de presă al USL BN

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro