Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  26 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015ARD: Decizie suspectă înainte de alegeri. Evidența Populației, controlată de sora Doinei Pană

06/12/2012 14:53:50  
O Hotărâre de Consiliu Local cel puțin interesantă a fost luată cu scurt timp înainte de alegerile parlamentare. În urma acestei hotărâri, șefa Serviciului de Evidență a Persoanelor este nimeni alta decât sora Doinei Pană, candidatul USL la Primăria Bistrița.

Serviciul era in subordinea secretarului Primăriei, Floare Gaftone, care îl avea în subordine. Decizia a fost contestată vehement de Floare Gaftone dar și de consilierii locali ai PDL, pentru că era una cel puțin nefirească. În toate primăriile din România, Serviciului de Evidență a Persoanelor este condus de secretarul Primăriei.

Ce nu știau probabil atunci cei care au contestat această decizie este cine va conduce în continuare Evidența Persoanelor din Bistrița. Noua șefă acestui serviciu este, SURPRIZĂ, ......., nimeni alta decât sora Doinei Pană, candidatul USL la Camera Deputaților pe Colegiul I (Bistrița-Livezile).

Pentru cei ce nu știu, Serviciul de Evidență a Persoanelor eliberează cărțile de identitate și dispune de o bază de date care îi cuprinde pe toți locuitorii din Bistrița, cu date personale. Toate aceste informații sunt acum pe mâna surorii Doinei Pană, care se visează deputat. Acest serviciu va avea un rol foarte important în ziua alegerile, în 9 decembrie. Conform unei hotărâri date de Ministerul Administrației și Internelor, în data de 9 decembrie, deși este duminică, Evidența Persoanelor va elibera acte de identitate, de la ora 8.00 și până la ora 21.00, când se închid cabinele de vot.

Biroul de Presă al ARD

3507 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro