Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  29 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Apel de susţinere

07/12/2012 08:16:10  
Noi, semnatarii acestui Apel, reprezentanţi ai societăţii civile din Bistriţa, am susţinut întotdeauna manifestarea democraţiei în toate formele ei, directă, reprezentativă şi participativă, pentru că acestea formează principiile sănătoase ale statului de drept. De asemenea, susţinem orice manifestare a bunului simţ şi a responsabilităţii civice.

De asemenea, susţinem orice manifestare a bunului simţ, a implicării şi a responsabilităţii civice, pentru apărarea suveranităţii poporului, exercitată prin alegeri libere şi instituţii reprezentative.

Am manifestat mereu împotriva abuzurilor de orice fel, împotriva corupţiei, a derapajelor de la democraţie sau a hotărârilor anticonstituţionale. Milităm pentru o politică lipsită de oportunism, impostură, ipocrizie, minciuni, şmecherii, prin promovarea şi susţinerea incompetenţei şi a hoţiei din bani publici sau a oricărei forme de fraudă. Luptăm împotriva demagogiei şi a manevrelor de orice fel, menită să submineze însăşi temelia statului de drept.

Cerem reprezentanţilor aleşi din autorităţile publice locale şi centrale, reprezentanţilor instituţiilor statului, Parlamentului şi Guvernului României să respecte întotdeauna voinţa populară, exprimată prin vot, să vegheze la apărarea democraţiei şi să respecte principiul separaţiei puterilor în stat.

Dorim o Românie puternică, o justiţie imparţială, apolitică şi dreaptă. Dorim o economie sănătoasă, bazată pe o competiţie reală, care să ofere egalitate de şanse tuturor competitorilor. Dorim un învăţământ modern, performant şi stimulativ, precum şi un sistem de sănătate la standarde europene, cu medicamente suficiente şi tratamente de calitate.

Nu în cele din urmă, dorim o administraţie eficientă, care să cheltuiască banii publici cu discernământ, responsabilitate şi transparenţă.

Pentru toate acestea, noi, reprezentanţii societăţii civile din Bistriţa, susţinem candidaţii USL la alegerile de pe 9 decembrie – Dorin Mircea Dobra la Senat şi Adriana Doina Pană la Camera Deputaţilor. Avem încredere în capacitatea lor de a răspunde aşteptărilor noastre şi de a oferi un viitor mai bun comunităţii bistriţene şi societăţii româneşti în ansamblul ei.

Bistriţa, 5 decembrie 2012

Semnatari:

Dr. Dan Cocoi – Preşedinte Colegiul Medicilor Bistriţa-Năsăud

Dr. Marius Pop – Preşedinte Colegiul Medicilor Dentişti Bistriţa-Năsăud

Dr. Dumitru Niculai – Preşedinte Asociaţia Medicilor de Familie Bistriţa-Năsăud

Prof. Dr. Gavril Ţărmure – Preşedinte Societatea de Concerte Bistriţa

Prof. Claudiu Şular

Dr Dan Al. Ilieş

Prof. Vasile Duda, istoric de artă

Dr. Marcel Lupşe, artist plastic

Ec. Viorel Vitelariu

Prof Nicolae Zăpârţan, antrenor emerit

Prof drd. Alexandru Gavrilaş – Director Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud

Miron Duca, artist plastic

Prof. Dr. Vasile Tolan, artist plastic

Prof. Florin Miron

Prof. Ioan Curtuius

Prof. Sidor Costinaş

3069 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro