Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  42 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Anul 2012 a adus la Căianu Mic realizarea unor lucrări de maximă necesitate pentru oamenii locului!

28/01/2013 11:39:10 Iulia STUPINEAN  
De la extinderea rețelei de electrificare, pietruirea străzilor de interes local și până reabilitarea sediului primăriei, toate și-au găsit finalizare în toamna anului trecut, în comuna Căianu Mic din județul Bistrița – Năsăud.

Potrivit primarului comunei Căianu Mic, Paul Știr, în toamna lui 2012, localitățile Dobric și Căianu Mic au beneficiat de extinderea rețelei de electrificare pe o lungime de 2.540 de metri. Investiția în valoare aproximativ 164.000 de lei a fost asigurată din fondurile proprii ale comunei și s-a finalizat la sfârșitul lunii septembrie.

Tot anul trecut au fost realizate și lucrări de pietruire a mai multor străzi din satele Dobric, Căianu Mare și Ciceu Poieni, pentru care s-au cheltuit circa 45.000 de lei.

În 2012 a început și modernizarea drumurilor de hotar din Căianu Mic, investiție ce va fi reluată din primăvara acestui an. Aflat într-o stare avansată de degradare, sediul Primăriei Căianu Mic a primit anul trecut o nouă înfățișare. Astfel, a fost schimbat acoperișul clădirii, s-au făcut finisaje exterioare, a fost modernizată zona pietonală din fața primăriei, au fost realizate parcări și șanțuri de scurgere a apei.

De asemenea, a fost amenajată și zona din spatele primăriei unde se află curtea grădiniței din Căianu Mic, investiția totală ajungând la 60.000 de lei, bani asigurați de la bugetul comunei. Pe lista de investiții din 2012 au intrat și o parte din locașurile de cult din Căianu Mic la care s-au executat lucrări de pavare a curților interioare.

Luna septembrie a lui 2012 a însemnat pentru administrația locală din Căianu Mic și momentul semnării unui contract important cu finanțare europeană, în valoare de 1,5 milioane de lei. Proiectul a fost accesat pe Submăsura 125 c care prevede realizare unor lucrărilor de refacere şi modernizare a infrastructurii de prevenire şi protecţie împotriva inundaţiilor.

“Prin intermediul acestui proiect vor fi regularizate pâraiele din fiecare localitate din comuna Căianu Mic. După desemnarea prin licitație a firmei care se va ocupa de execuţie, în primăvară vor putea începe lucrările”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul Paul Știr.

4791 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro