Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  60 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ANCHETĂ: Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, ia atitudine!

13/05/2016 09:18:34 Ana ȘTEFĂNEL  
Emil Radu Moldovan a postat aseară un mesaj pe pagina sa de Facebook în care anunță că nu rămâne indiferent în urma articolelor publicate de Bistriţeanul.ro privind infecțiile intraspitalicești neraportate. Dovezile noastre şi mărturiile familiilor care au pierdut rude din cauza infecţiilor intraspitaliceşti nu au fost în zadar. VEZI ce cere:

Bistriţeanul.ro a demarat zilele acestea o anchetă pentru a elucida misterul din jurul raportului Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud cu privire la infecţiile nosocomiale, raport care, surprinzător, consemnează doar cinci cazuri de pacienţi infectaţi în anul 2015. Având în vedere scandalul imens de la nivel naţional, reporterii Bistriţeanul.ro au pus întrebări, au investigat şi au constatat că bistriţenii sunt puşi în pericol în spital din cauza infecţiilor nosocomiale neraportate și, în consecință, rămase fără măsuri privin sănătatea publică.

Ieri, DSP BN a cerut un drept la replică pe care l-a şi primit, cu completările de rigoare, iar apoi Bistriteanul.ro a făcut  publică povestea lui Gavrilă Mureşan, un bărbat care a decedat în urma unei infecţii cu Clostridium Difficile la secţia Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

În urma acestor materiale, Emil Radu Moldovan a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, mesaj în care se arată mai mult decât interesat de această problemă şi este dispus să ia măsuri pentru ca lucrurile să fie lămurite şi, în caz că există vinovaţi, preşedintele Consiliului Judeţean asigură că aceştia vor fi traşi la răspundere:

„Am citit cu mare interes relatările dintr-un cotidian online local cu privire la existența în Spitalul Județean de Urgență Bistrița a bacteriei Clostridium Difficile.

Mâine dimineață voi cere reprezentanților Consiliului Județean în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, convocarea de urgență a Consiliului de Administrație și începerea unei anchete cu privire la situația semnalată în presa locală.

De asemenea, solicit public tuturor instituțiilor județene și centrale abilitate, să dispună anchete cu privire la situația la care se face referire în ziarul online!

Îmi sunt foarte dragi oamenii și tot ceea ce fac în calitate de Președinte al Consiliului Județean este din respect pentru oameni! Am atras zeci de milioane de euro în Sistemul Sanitar din Județul Bistrița-Năsăud pentru a asigura condiții foarte bune de muncă pentru personalul medical, dar mai ales condiții și servicii medicale de calitate pentru oamenii bolnavi!

Astăzi, văd aici o situație gravă care nu va rămâne „în coadă de pește”! Viața oamenilor este cea mai importantă și toți cei vinovați, din neglijență sau rea intenție trebuie să plătească!

Sunt reprezentantul oamenilor, al celor mulți și dacă cineva a greșit, scurtând astfel viața unui om, trebuie să plătească!"

 

Citeşte toate articolele pe această temă:

ANCHETĂ: Primul deces în urma infectării cu Clostridium Difficile la spitalul din Bistriţa. Martie 2015

Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică nu şi-a făcut temele, dar trimite cu tupeu DREPT LA REPLICĂ

EDITORIAL: Credeam că au murit pentru că aşa a vrut Dumnezeu. De fapt, i-a ucis sistemul infect pe care îl acoperim

Am intrat în lista lui Tolontan! Hexio Sept AF, unul dintre dezinfectanţii folosiţi în spitalul din Bistriţa, este diluat de 3 ori!

IMPORTANT - Să completăm statistica DSP pe 2015! Dacă tu sau un cunoscut ați luat o infecție din spital, anunță-ne!

EDITORIAL: Cu indiferență, răutate și egoism și pe cadavre ați călcat! Și v-ați clădit gloria ascunzându-le din statistici

Mai presus de RAPOARTE: Bistrițeanul.ro vă prezintă în EXCLUSIVITATE serialul minciunilor din spatele cifrelor și realitatea din spitalele din Bistrița

VEZI ce dezinfectanți se folosesc în Spitalul Județean de Urgență Bistrița

SURPRIZĂ: Și Spitalul Județean de Urgență Bistriţa cumpăra de la Hexi Pharma!

MIRIFIC: Spitalele din Bistriţa-Năsăud, curate ca lacrima! Ar umili orice spital european

5440 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro