Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  28 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Alternativă pentru bolnavii din județul Bistrița-Năsăud, în contextul protestului medicilor de familie

03/01/2018 14:12:06  
Ca urmare a situației fără precedent din domeniul sanitar și anume decizia asociațiilor profesionale a medicilor de familie de a nu emite trimiteri și rețete compensate, pacienții bistrițeni pot beneficia de serviciile medicale de internare ale Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Alternativă pentru bolnavii din județul Bistrița-Năsăud care nu vor beneficia de consultații, trimiteri spre internare și rețete, în contextul protestului medicilor de familie

Ca urmare a situației fără precedent din domeniul sanitar și anume decizia asociațiilor profesionale a medicilor de familie de a nu emite trimiteri și rețete compensate, vă comunicăm modul în care puteți beneficia de serviciile medicale de internare ale Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Biletele de trimitere spre internare pot fi eliberate de către medicii de specialitate, din cadrul cabinetelor de specialitate ale Ambulatoriului Integrat (Policlinica de pe Strada Gării, nr. 9-11), conform legislației în vigoare.

În acest sens, până la soluționarea diferendumului dintre medicii de familie și Casa de Asigurări de Sănătate, vă comunicăm că Ambulatoriul de Specialitate își desfășoară programul în mod normal (program atașat prezentului comunicat) și vă stă la dispoziție.

Cetățenii care beneficiază de Venitul Minim Garantat conform legislației în vigoare și pot face dovada prin intermediul unei adeverințe eliberate de primăria de domiciliu, vor beneficia gratuit de consultații. Toți ceilalți pacienți, asigurați sau neasigurați, conform legislației în vigoare, pentru o serie de 59 de afecțiuni (lista atașată comunicatului) vor beneficia de gratuitate, în timp ce pentru alte afecțiuni decât cele cuprinse în listă, vor achita contravaloarea consultației conform tarifelor Ambulatoriului de Specialitate.

Sperăm în rezolvarea cât mai rapidă a acestui diferend între Societatea Națională de Medicina Familiei și Casa Națională de Asigurări de Sănătate, și ne dorim ca această alternativă să poată suplini la un nivel acceptabil întreaga activitate a medicilor de familie din județul Bistrița-Năsăud!, se mai precizează într-un comunicat semnat de Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița și președintele CJ, Emil Radu Moldovan.

În fotografiile atașate acestui comunicat – pacienții pot consulta lista afecţiunilor care le permit prezentarea direct la medicul de specialitate din ambulatoriul de specialitate, dar și programul cabinetelor medicilor din Policlinică.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro