Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Alexandru Pugna: ”A venit vremea oamenilor cinstiţi”

06/12/2012 10:02:33  
Alexandru Pugna, candidatul USL la Camera Deputaţilor în zona Năsăudului crede că scena politică din România poate fi schimbată doar cu ajutorul unor politicieni responsabili! Acesta este şi motivul pentru care vicepreşedintele CJ BN luptă pentru a reprezenta oamenii de pe Valea Someşului, Ilvelor şi Sălăuţei în Parlament.

”Acum ne aflăm la sfârşitul campaniei electorale, iar românii din întreaga ţară mai au 3 zile până când vor decide cine să le reprezinte interesele în Parlamentul României. Am văzut şi am cunoscut dintotdeauna problemele oamenilor, dar astăzi sunt mai motivat ca oricând să îmi pun toată priceperea în slujba lor. Am întâlnit şi am cunoscut vieţile a mii de oameni în aceste câteva săptămâni de campanie electorală, iar astăzi sunt mai convins ca oricând că pot să îndrept toate lucrurile nedrepte care li s-au întâmplat de 22 de ani acestor oameni. Şi înainte de iniţierea oricăror proiecte legislative stă respectul pe care omul politic trebuie să îl aibă faţă de oamenii care l-au ales.”

Alexandru Pugna se arată extrem de încântat de faptul că numeroşi primari din colegiul în care candidează s-au arătat solidari cu acesta în proiectele pe care vrea să le realizeze alături de preşedintele Consiliului Judeţean, domnul Emil Radu Moldovan şi de candidatul USL la Senat, Ioan Deneş.

”Nu mai departe de domnul primar Gheorghe Bălăjan, foarte mulţi primari ai altor partide decât USL şi-au arătat susţinerea faţă de candidatura mea la Camera Deputaţilor. Asta datorită proiectelor coerente pe care le-am propus şi datorită faptului că tot ceea ce am construit de-a lungul carierei mele a fost cu muncă cinstită, păstrându-mi omenia faţă de toţi oamenii cu care am lucrat.”

Proiectele prioritare ale lui Alexandru Pugna se referă la sprijinirea Consiliului Judeţean în implementarea proiectelor de reabilitare a drumurilor judeţene dintre Năsăud – Ilva Mică – Lunca Ilvei şi Ilva Mică - Şanţ; susţinerea Consiliului Judeţean în implementarea Master planului de alimentare cu apă şi canalizare în mai multe comune de pe Valea Someșului, printre care Feldru și Maieru, precum şi atragerea de investitori pentru dezvoltarea staţiunii Sângeorz-Băi şi a zonei limitrofe.

Alexandru Pugna îşi propune simplificarea legislaţiei în domeniul funciar şi cea care face referire la constituirea asociaţiilor de agricultori. De asemenea, prin consolidarea CEC Bank, instituţie bancară cu capital de stat, vor putea fi acordate împrumuturi avantajoase pentru fermierii care vor să-şi dezvolte afaceri în mediul rural.

”Cunosc problemele oamenilor, ele sunt ş ale mele. Am crescut între oamenii simpli, trăiesc între oamenii simpli ş de multe ori mă confrunt cu problemele cu care se confruntă şi ei. Vreau ca parlamentarul care va reprezenta Valea Sălăuţei, Ilvelor şi Someşului să merite acest lucru, să fie vrednic de acest lucru. Oamenii de aici sunt oameni harnici, cu bun simţ şi omenie şi merită să fie reprezentaţi de un om asemenea lor”.

Alexandru Pugna este singura soluţie pentru dezvoltarea Ţinutului Năsăudean! În 9 decembrie votaţi adevărul, în 9 decembrie votaţi cu sufletul şi cu mintea, în 9 decembrie votaţi Alexandru Pugna deputat!

Biroul de presă al USL BISTRIŢA-NĂSĂUD

3135 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro