Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  10 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Alexandru Năşcan: Alegeți oameni care să fie ascultați la București!

07/12/2012 10:36:13  
Rodnenii au avut parte de un spectacol de zile mari, spectacol oferit de candidații Alianței România Dreaptă, Ioan Oltean și Cristian Florian. Colindele grupuluin IZA au adus spiritul Crăciunului mai repede la Rodna iar Sergiu Vitalian Vaida, cunoscutul realizator de emisiuni folclorice, împreună cu Nănașii au oferit momente inedite, pline de umor.

Primar comuna Rodna, Alexandru Năşcan: "Dacă Rodna arată așa, îi mulțumesc domnului deputat Ioan Oltean. Eu nu o să vă spun lucruri mari, nu o să vă spun lucruri pe care nu le putem realiza. Eu vă spun că în 9 decembrie să veniți la vot și de votul dumneavoastră depinde ca ei să fie parlamentari. Noi vă spunem să votați candidații Alianței România Dreaptă, pe domnul Ioan Oltean și pe domnul Cristian Florian."

Ioan Oltean: "Întotdeauna, la Rodna, alături de primar m-am simțit bine, întotdeauna am simțit că aici suntem oameni vrednici și am simțit întotdeauna că toți, împreună cu primarul, au făcut tot ce au putut pentru ca astăzi Rodna să arate ca un orășel european. Și este, într-adevăr, Rodna, una dintre cele mai frumoase localități ale acestui județ. Întotdeauna, de când sunt deputat, am fost alături de primarul dumneavoastră, întotdeauna deputatul Oltean, împreună cu primarul Nășcan au fost o echipă care a făcut tot ce a putut pentru ca Rodna să arate așa. În continuare, vloi fi același prieten, același om preocupat ca lucrurile în Rodna și în tot județul Bistrița-Năsăud să fie din ce în ce mai bune. Am fost întotdeauna preocupat de acest lucru și sunt suficiente dovezi ale acestei preocupări. Ați mai avut un senator aici, pe care nu știu dacă l-ați văzut. Cu siguranță că, dacă Cristian Florian va fi senator, vom fi doi demintari care vom manifesta interes și preocupare pentru problemele acestei zone."

Sergiu Vaida: "Ioan Oltean merită să fie în Parlament. Pune-ți oameni pe care să-i asculte ăia din București. Degeaba trimitem pe oricare în București, că nici nu știe pe unde se intră în Parlament. Îi trebuie doi ani ca să cunoască toate ușile, și-apoi să le spună că le trebuie bani să dea la Rodna. Deși noi, românii, avem câteodată năravul să stricăm ce avem bun. Știu că rodnenii nu strică, am văzut cum au ales la alegerile locale, consecvența înseamnă că ești bun. Votați dumneavoastră cu INIMA! Când inima României va bate în consens cu inima Europei, să știți că n-o să ne mai plângem că nu avem bani. Am fost în stânga, am fost cu rușii 50 de ani și știți cât de rău era!"

Biroul de presă al ARD

3347 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro