Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  36 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Aflat înaintea penultimei etape din campionat, Iosif Ureche are mari şanse să încheie pe podiumul clasei superbike

02/09/2015 10:21:13  
Iosif Ureche, bistriţeanul participant în Dunlop Romanian Superbike, a avut parte de un nou ghinion în etapa desfăşurată în România pe circuitul Motor Park aflat lângă comuna ialomiţeană Adâncata.

Crazy Snails Racing Team a fost prezentă la cea de-a 5 etapă din camionatul RoSBK 2015, care a avut loc la Adâncata, prin cei doi piloţi ai săi, Iosif Ureche şi Lazăr Preterrbauer.

În cele trei zile de desfăşurare, pe o caniculă care depăşea 37 de grade, piloţii au reuşit acomodarea la condiţiile oferite de circuit, încercând obţinerea de timpi de calificare cât mai buni. Având probleme cu suspensia faţă, se pare datorată pierderii constante de ulei, Iosif obţine un timp de calificare care l-a poziţionat pe locul 6 al grilei de start.

Emoţiile au fost foarte mari, amplificate cu siguranţă şi de numărul mare de susţinători care au fost prezenţi în ziua cursei în rândurile echipei Crazy Snails. Iosif reuşeşte un start foarte bun, situându-se pe poziţia secundă, timp de aproape două ture în spatele lui Ionuţ Mistode şi urmat îndeaproape de Cătălin Cazacu şi de israelianul Barda Gal.

În cea de-a treia tură, Iosif are parte de o căzătură în urma căreia, fără partea din spate a motocicletei, revine în cursă reuşind o recuperare foarte bună care a dus la obţinerea locului 8 la clasa superbike.

Astfel, în clasamentul general provizoriu, Iosif Ureche rămâne pe pozitia a 4-a, retrogradat din poziţia secundă ca urmare a accidentului produs la etapa anterioară de la Brno, la o diferenţă de doar 4 puncte în spatele ocupantului poziţiei a 3-a, Răzvan Ponoran.

Ghinionul nu l-a ocolit nici pe Lazăr Preterrbauer, care în cursa clasei SSP rookies, are parte de asemenea de o căzătură, în turul 4, care a dus la abandon.

Răgazul rămas până la următoarea etapă, de cca.2 săptămâni, care se va desfăşura in Italia, pe circuitul Marco Simoncelli de la Misano, va fi destinat pregătirii motocicletelor pentru o participare cât mai bună.

3155 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro