Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  24 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015AFLĂ ce lucrări importante încep la Uriu!

19/09/2014 08:31:00 Iulia STUPINEAN  
Amenajarea unui parc, asfaltarea Străzii Poștei, construirea Centrului Local de Informare Turistică și asigurarea rețelelor de canalizare prin Masterplanul județean! Sunt cele mai importante lucrări care intră în execuție la Uriu începând din această toamnă.

Comuna Uriu se dezvoltă vizibil în 2014, atât prin investițiile susținute din bani de la bugetul local al comunei, din fonduri guvernamentale dar și din finanțări externe. Potrivit primarului Petru Șerban, toamna acesta încep lucrările de construcție și amenajare a Centrului Local de Informare Turistică prin intermediul unui proiect în valoare de 200.000 de euro accesat pe Măsura 313, privind încurajarea activităților turistice în zonă.

Tot în perioada imediat următoare, cu finalizare anul acesta va debuta și amenajarea unui parc în jurul sălii de sport din Uriu, printr-un proiect în valoare de 15.000 de euro finanțat prin Grupul de Acțiune Locală „Ținutul Haiducilor”. Pe lista lucrărilor care intră în execuție se înscrie și asfaltarea Străzii Poștei din Uriu, cu o lungime totală de 1,4 km.

„La această investiție avem o finanțare guvernamentală de 1,2 milioane de lei. Recent am semnat contractul pentru 500.000 de lei ceea ce însemnă că jumătate din această stradă se poate asfalta până la sfârșitul lui 2014. Lucrările vor continua în primăvara anului viitor după ce vom primi restul de bani”, a declarat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Uriu, Petru Șerban.

De asemenea, la Uriu se anunță și debutul lucrărilor de canalizare în localitățile Cristeștii Ciceului, Ilișua și Uriu prin intermediul programului de Extindere și modernizare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Bistrița-Năsăud, gestionat de societatea bistrițeană Aquabis.

„Din câte am înțeles de la conducerea Aquabis, momentan este în derulare procedura de achiziție urmând ca în scurt timp să înceapă lucrările la rețelele de canalizare în aceste trei localități în care a fost asigurată alimentarea cu apă potabilă”, mai spune primarul Petru Șerban.

De la începutul lui 2014 și până în prezent, administrația locală a comunei Uriu a bifat și o serie de investiții susținute strict din fonduri de la bugetul local: reabilitarea și modernizarea Grădiniței din Cristeștii Ciceului (170.000 de lei), amenajarea unui teren de sport modern la Școala Gimnazială din Uriu (80.000 de lei), construirea unui pod peste râul Știubei în localitatea Uriu dar și extinderea iluminatului public în zona „Laburi”.

4928 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro