Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  59 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Află 13 lucruri pe care nu le știi despre PSD!

25/11/2016 15:32:25  
După 26 de ani de democrație încă mai tresărim la auzul anumitor cuvinte. Cuvinte care sunt folosite din belșug, cu un apetit ieșit din comun, la adresa celui mai mare partid din România. Cum e PSD? Comunist? Da, dacă asta înseamnă păcătul de a te gândi la cei mulți!

Partidul baronilor? Da, dacă această etichetă ți-e pusă pentru că oamenii tăi din teritoriu s-au luptat să facă ceva pentru comunitatea lor! Ciuma roșie? Da, dacă „molima” lucrurilor bune pe care le-ai făcut pentru oameni se întinde în toată țara!

1. PSD a luat măsuri care ne permit să punem pe masă mâncare mai multă și mai bună pentru copiii noștri. Pentru că a redus TVA la alimente, de la 24 la 9%!

2. Mergem cu mai mulți bani acasă, pentru că PSD a crescut salariul minim pe economie, de la 740 la 1250 lei.

3. Avem un salariu mai bun, pentru că PSD a reparat o mare nedreptate și ne-a dat înapoi cei 25% tăiați de unii care ne îndemnau să strângem cureau în timp ce ei se îmbogățeau în neștire.

4. Avem o pensie mai bună, pentru că PSD a crescut punctul de pensie la 840 de lei și așa simțim că munca noastră de o viață e prețuită.

5. Sunt peste un milion de beneficiari ai creșterii subvențiilor din agricultură decisă de PSD, care au ajuns de la 100 de euro, în 2011, la 160 de euro în 2014.

6. TVA general a scăzut de la 24 % la 20% și impozitul pe dividende a fost redus la 5%, datorită măsurilor de relaxare fiscală luate de guvernarea PSD.

7. Din 2012 până acum, datorită echipei unite a PSD în județul Bistrița-Năsăud s-au derulat investiții de peste 730 de milioane de euro.

8. În timpul guvernării PSD, s-au asfaltat 200 km de drumuri județene + 300 km de drumuri comunale în ultimii patru ani  și peste 10.000 de familii au fost racordate la rețeaua de apă și canalizare din 2012 până acum.

9. Datorită investițiilor derulate de Guvernul PSD avem cel mai modern și bine dotat Spital Județean din România și o Policlinică adusă la nivel european.

10. În ultimii patru ani s-au modernizat sau au fost construite școli, grădinițe, after school-uri, campusuri, licee și colegii  în valoare de 33 milioane de euro.

11. Din 2012 până acum au fost atrase aproape 12 milioane de euro pentru construcția de locuințe destinate tinerilor.

12. S-au făcut terenuri de sport, 21 de cămine culturale, 20 de parcuri, Centrul Cultural Dacia și s-au modernizat cele mai importante instituții de cultură din județ în doar patru ani.

13. Ghinion! PSD a stopat marele jaf național: a oprit mafia retrocedărilor ilegale, a pus punct „carierei” băieților deștepți din energie, a câștigat primele bătălii din războiul cu prăduitorii pădurilor și magnații multinaționali ai lemnului românesc!

 

www.indraznestesacrezi.ro

 
(P)
2909 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro