Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  62 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ADRENALINĂ ŞI VITEZĂ: Cheloo participă la campionatul naţional de rally raid din Bistriţa!

11/05/2016 10:32:48 Ana ȘTEFĂNEL  
A doua ediţie a campionatului naţional de rally raid se va desfăşura chiar în jurul oraşului nostru. În perioada 27-28 mai, bistriţenii sunt invitaţi la un eveniment cu sunet de motoare turate la maxim şi miros de competiţie strânsă. VEZI care e traseul şi cine participă la campionat:

Clubul Sportiv Transilvania Rally Team şi Clubul Transcarpatic Braşov cu sprijinul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud oferă spectacol bistriţenilor în cadrul celei de-a doua ediţii a campionatului naţional de rally raid. Competiţia numită „Cupa Munţii Rodnei” se va desfăşura pe un traseu dificil în jurul Bistriţei, iar organizatorii asigură că vor fi multe porţiuni de viteză, spre încântarea participanţilor dornici de adrenalină.

La concurs va fi prezent şi Cheloo, celebrul rapper, în calitate de pilot, dar şi un echipaj feminin format din Roxana Ciuhulescu şi Maria Butoi. Aceştia îşi vor face debutul la nivelul profesioniştilor. Competiţia va reuni atât sportivi din România, cât şi concurenţi veniţi din Italia şi chiar din Israel.

Competiţia se adresează profesioniştilor, dar şi amatorilor, fiind trasee şi probe special create pentru fiecare categorie. Chiar şi debutanţii au ocazia să se înscrie şi să încerce ceva nou. Traseul are aproape 500 de kilometri, din care 300 sunt pentru probele speciale dedicate profesioniştilor. Iubitorii de spectacol care nu vor să participe efectiv la „Cupa Munţii Rodnei” sunt invitaţi pe drumul dintre comuna Şanţ şi Alpina Blazna ca să vadă echipajele şi motoarele în acţiune.

Vineri, în prima zi de concurs, vor avea loc primele 4 probe speciale pe traseul Bistriţa -> Ghinda -> Bistriţa Bârgăului -> Lacul Colibiţa şi retur. Sâmbătă o să aibă loc încă 6 probe speciale pe traseul Bistriţa -> Rebrişoara -> Parva-> Sîngeorz-Băi -> Rodna -> Pasul Rotunda (1.200 m altitudine) -> Vârful Suhard şi retur.

Foto: sportulbistritean.ro

4806 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro