Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  76 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Adolescentele jignite de Mihaela Rădulescu fac dezvăluiri surprinzătoare cu privire la practicile din lumea gimnasticii

15/03/2015 17:08:02 Bianca SARA  
Bistriţencele care au uimit o țară întreagă cu numărul lor de dans amestecat cu contorsionism și gimnastică nu s-au arătat jignite de remarcile făcute de Mihaela Rădulescu cu privire la greutatea uneia dintre ele. Au devenit imune la astfel de remarci, după ce ani de zile antrenoarea lor de gimnastică ritmică le-a terorizat cu controlul greutăţii.

Întreaga lume virtuală a luat-o la pălmi, figurativ vorbind, pe Mihaela Rădulescu după ce i-a spus unei bistrițence că trebuie să mai slăbească 5 kilograme să poată să-și urmeze visul și anume să danseze. Cele două adolescente care au uimit o țară întreagă vineri, la prima ediție a sezonului cu numărul 5 al emisiunii „Românii au talent”, au fost de acord să ne vorbească despre experiența lor și mai ales cum au primit remarcile Mihaelei Rădulescu.

Crina și Ștefana au făcut 6 și respectiv 8 ani de gimnastică ritmică de performanță la Liceul cu Program Sportiv, unde și învață. O accidentare și mai apoi o operație a determinat-o pe Ștefana să renunțe la sportul de performanță și să se concentreze mai mult pe școală.

Crina a renunțat și ea după 6 ani, extenuată de cele 6 ore de antrenamente pe zi, pe care trebuia să le împace cu școala, dar și cu naveta zilnică până în Rusu Bârgăului unde locuiește.

În toamna anului trecut, fetele s-au hotărât totuși să continue să facă mișcare chiar dacă au renunțat la sportul de performanță și s-au înscris la cursurile de zumba susținute de Anne Antal, directoarea adjunctă a Direcției de Sport și Tineret.

Încă din primul curs, uimită de mobilitatea și elasticitatea fetelor, Anne le-a propus să se alăture trupei ei de dans. După nici o lună de repetiții, cele două fete participau la emisiunea-concurs Românii au Talent, unde vrăjeau publicul și juriul.
În același timp, cele două adolescente au reușit să determine iscarea primului conflict între cele două jurate ale emisiunii.

Andra și Mihaela s-au luat la harță în timpul preselecțiilor. Motivul? Greutatea Crinei. Mihaela i-a spus adolescentei de 14 ani că dacă nu slăbește 5 kilograme, la următoarea etapă nu îi mai dă un Da.

Despre asta Bistrițeanul.ro a scris aici: http://www.bistriteanul.ro/mihaela-radulescu-a-amenintat-o-bistriteanca-ce-participa-la-romanii-au-talent-ca-nu-ii-permite-sa-mearga-mai-departe-daca-nu-slabeste-5-kg-1426324593132.html

Crina s-a pus pe slăbit... resemnată

Cum au luat fetele aceste remarci ale juratei? Culmea este faptul că cele două nu s-au simțit jignite. Mai mult, Crina a urmat sfatul Mihaelei Rădulescu și s-a pus pe slăbit.

Lipsa de reacție a fetelor este explicabilă, odată ce acestea dezvăluie practicile din sălile de gimnastică.

„Nu m-am simțit jignită, în gimnastică greutatea este importantă. Totuși cred că putea să îmi spună asta în culise, nu în sală, de față cu toată lumea”, spune Crina.

Colega ei, Ștefana, dezvăluie faptul că genul acesta de remarci reprezintă o practică obișnuită în lumea gimnasticii de performanță. Cele două spun că s-au bătut adesea de această atitudine atunci când erau antrenate de Floarea Sigartău.
Printre practicile obișnuite se număra cântărirea frecventă și interzicerea unor alimente care îngrașă.

„Eram cântărite des și ni se atrăgea atenția să nu ne îngrășăm și să nu consumăm anumite alimente. Nu aveam voie să ne îngrășăm. Remarci de genul acesta am primit mai mereu de la fosta noastră antrenoare de gimnastică ritmică, ne-am obișnuit. Are oarecum și dreptate, nu ai voie să te îngrași când faci gimnastică”, spune Ștefana.

 

 

11514 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro