Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  7 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015A mai murit un copil tratat cu indiferență în spital. Se simte cineva vinovat?! Medici, politicieni, ”organele” care fac justiție?!

15/01/2013 13:33:55 Claudia ANDRON  
Despre tragediile din Spitalul Județean, unde mor copii și oameni cu zile, Bistrițeanul.ro a mai scris și trăim cu speranța că nu vom mai scrie. Deșartă speranță. Totuși, astăzi, când scriem din nou că un copil de 4 ani a murit din cauza superficialității medicilor, se simte cineva vinovat?!

Politicul e astăzi în tot și în toate. Orice problemă ai avea ea se poate rezolva cu intervenția politicului. Vrei să găsești o slujbă de stat la stat pe bani mulți, politicul te ajută. Vrei să fii director, tot la politic te duci. Licitații, lucrări, toate le rezolvă politicul. Mai ales dacă e vorba de bani, totul se rezolvă prin politic. Politicul susține, politicul schimbă, politicul face și drege.

Ce nu poate face politicul este să schimbe ceva la Spitalul Județean.

Sunt mândri cu toții de pereții și geamurile spitalului, de robineți și de uși de acces. Nu îi interesează că aici mor copii, oameni cu zile pentru că nu se manifestă și un interes maxim pentru calitatea actului medical sau măcar un interes similar acordat pereților.

Calitatea actului medical este ultimul lucru care contează în Spitalul Județean. Important e să avem pereți spoiți și să ieșim bine la controale. Iar niște tragedii evidente cum ar fi că mor copii înecați cu vomă sau după o căzătură pe gheață tratată cu superficialitate de medici, ține de neșansa pacientului. După cum știți, conform declarațiilor directorului Buta, făcute în vară într-o conferință de presă, mai mor copii la Spitalul Județean... Ține de neșansă și de statistică. Nu de faptul că mor înecați cu vomă sau plini de puroi de la un picioruș rupt netratat. Și asta face parte din statistică, dar din cea horror a Spitalului Județean din Bistrița-Năsăud.

Așa cum am mai spus, în mediul politic și între mariile genii din Spitalul Județean, robineții și wc-urile sunt pe primul loc. Că mor copii, se mai întâmplă, ține de neșansă...

Dacă politicul e în tot și în toate, nu-mi este frică astăzi să-i acuz cu nume și prenume pe marii lideri politici ai ultimilor ani din județ, care s-au lăsat periați de scame și orbiți de snobism au permis, încurajând prin susținere tacită, tot ceea ce se întâmplă la Spitalul Județean: Ioan Oltean, Liviu Rusu, Radu Moldovan, Ioan Țintean. Fiecare ați avut șansa să faceți ceva, dar n-ați făcut. Că n-ați vrut.

Mesajul meu pentru ei: Stați liniștiți, pereții sunt bine, licitațiile merg strună, dar mai moare câte un copil de atâta indiferență (ține de neșansă și de statistică - știu). Da, știu și că voi sunteți feriți și nu o să vă atingă astfel de necazuri că mergeți la privat sau în străinătate. Voi pupați în continuare inelul sultanului și faceți-vă că nu vedeți.

La lista scurtă aș mai adăga polițiști, procurori și judecători, președinții Colegiului Medicilor, ziariști din presa locală care nu scriu mizeriile din spital și alții care trebuiau doar să-și facă treaba și n-au făcut-o.

Eu, Claudia Andron, nu pot să tac pe acest subiect și am să strig atât de tare și de mult până mă va auzi cineva și va lua măsuri. Ce e atât de greu de înțeles? NU mai vreau să moară copii și oameni cu zile la Spitalul Județean!!!

7576 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro