Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  57 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015A început curățenia de primăvară la Bistrița!

08/03/2018 16:16:16 Ana ȘTEFĂNEL  
Toți bistrițenii sunt așteptați să își facă datoria și să participe la curățenia de primăvară - pentru un oraș curat, frumos și civilizat.

„Anul acesta începem curățenia din 7 martie. Se întinde pe parcursul unei luni, 30 de zile, iar Paștele ortodox sunt în 8 aprilie. Vrem ca de Paște orașul să fie pregătit - cu finalizarea toaletării copacilor, spălarea și repararea străzilor, cu toate că pe străzile asfaltate în Bistrița nu am folosit decât exclusiv sare sau clorură. Nu s-a folosit nisip ca să se producă noroi. Totuși, pe roțile mașinilor a fost adus noroi în oraș, de aceea am prevăzut în această perioadă spălarea străzilor și repararea lor, spălare și reparare trotuare, curățenie la locurile de colectare a deșeurilor, plantarea florilor în rondouri, curățarea spațiilor verzi, întreținerea gazonului care are niște lucrări speciale în primăvară.

Vom porni fântânile arteziene - suntem condiționați de temperatură. De asemenea, intenționăm să pornim stația de asfalt. Și asta depinde de temperatură. Revizuirea panoului de afișaj, instalarea ouălor de Paște, revizuire mobilier urban, inclusiv mere și struți.

Vom anunța cetățenii la colectarea deșeurilor de primăvară și vom face colectarea pe străzi, eșalonat, vom anunța, astfel încât cei care au deșeuri, fie de grădină, fie vor să își facă curățenie prin magazii sau poduri, să o poată face și vom suporta noi cheltuielile. Intenția este ca în 7 aprilie să finalizăm pentru a intra în sărbătorile de Paște cu orașul primenit”, a informat primarul Ovidiu Crețu.

Curățenia de primăvară se desfășoară anul acesta în Bistrița în perioada 7 martie - 7 aprilie. Municipalitatea transmite că este o datorie civică a tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari / locatari, agenţilor economici, instituţiilor şi autorităţilor publice care domiciliază, au sediul şi / sau îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Bistriţa şi localităţile componente.

Foto arhivă

2151 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro