Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  14 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015A căzut și acoperișul! Continuăm?!

19/05/2015 13:34:49 Raluca NECHITI  
De ani de zile situația imobilului de pe strada Zorilor care reprezintă un real pericol a fost prezentată de Bistrițeanul.ro. Polițiștii au aplicat amenzi însă, în zadar... Pe zi ce trece casa se degradează din ce în ce mai tare.

În 2010 imobilul era încă în picioare dar nimeni nu s-a preocupat să-l repare. La acea vreme cititorii Bistrițeanul.ro au cerut ajutorul redacției pentru a sesiza autoritățile și a le cere acestora să intervină în găsirea proprietarului și obligarea acestuia să își repare fațadă clădirii, situată în centru istoric al orașului. La acea vreme casa reprezenta un adevărat pericol pentru trecători deoarece începuseră să cadă cărămizi tocmai pe troturar.

Demersurile autorităților au fost însă în zadar... Trei ani mai târziu o bună parte din acoperișul imobilului care mai era încă în picioare s-a prăbușit.

Legea îi obligă pe proprietarul imobilului să reabiliteze fațada însă pentru acesta nimic se pare ca nu contează. În urmă cu doi ani șeful Serviciului Disciplina în Construcții din cadrul Poliției Locale Bistrița, Adrian Turcu declara că a fost identificat proprietarul, s-a luat legătura cu acesta, i s-a dat un ultimatum până când ar fi trebuit făcute lucrările de reparație a fațadei clădirii situate pe strada Zorilor la numărul 20 însă nu le-a respectat.

I-au fost aplicate și două sancțiuni însă asta nu l-a impresionat deloc pe proprietarul casei cu pricina, în astfel de situații amenzile fiind cuprinse între 100 și 1500 lei, dar dacă e plătită în termen de 48 de ore amenda se reduce la jumătate din suma minimă.

În aceste condiții, pentru 50 de lei amendă casa se poate dărâma liniștită... Și așa au mai trecut aproape doi ani de zile fără ca nimeni să nu miște un deget în zonă...

Ultimele două ierni deși nu au fost foarte grele au "ajutat" imobilul să se degradeze și mai tare. Întreg acoperișul a căzut în interiorul casei și acum îți oferă o priveliște dezolantă o odată ce intri în zona centrală și de protecție istorică a municipiului Bistrița...

3013 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro