Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  102 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



8832! Un simplu SMS poate să readucă speranța pentru Anamaria German, paralizată în urma unui accident rutier petrecut la Bistrița

15/02/2015 09:09:53 Ioana BRADEA  
„Cuvintele sunt de prisos. Mulţumiţi lui Dumnezeu că puteţi să călcaţi pe acest sfânt pământ...” şoptea, printre lacrimi, Anamaria German, anul trecut, cu prilejul unui concert caritabil organizat de colegii ei de scenă, menit să adune fonduri pentru tratamentul de care tânăra solistă are nevoie. Ajutați-o și voi, cu un simplu SMS la numărul 8832!

Un tragic și stupid accident a paralizat-o cu doi ani în urmă pe Anamaria German iar de atunci încoace, artista și familia ei se află într-o permanentă luptă pentru a strânge fonduri care să le permită continuarea unui tratament costisitor.

Sunt foarte orgolioasă de felul meu. Sau eram, înainte de accident, când eram bine... Dar acum, nu prea am de ales, trebuie să mă las ajutată... Cuvintele sunt de prisos... Mulţumiţi lui Dumnezeu că puteţi să călcaţi pe acest sfânt pământ...!” mărturisea Anamaria German pentru Bistriţeanul.ro, stăpânindu-şi cu greu lacrimile.

La doar 22 de ani, cântăreața de muzică populară Anamaria German a ajuns într-un scaun cu rotile după ce în luna mai a fost implicată într-un cumplit accident pe Bulevardul Libertății din Bistrița.

După ce pe tot parcursul anului 2013 și 2014, prietenii artistei au oganizat concerte caritabile – acum cei care doresc s-o ajute pe Anamaria German au la dispoziție o metodă mult mai simplă: un SMS în valoare de 2 euro la numărul de telefon 8832...!

Banii de tratament sunt cam pe zero, în acest an... Au apărut și primele rezultate... Nu cine știe ce, dar există speranțe... Și ne zbatem să adunăm în continuare bănuți, să luptăm cu greul, să ne rugăm de oameni” a povestit Anamaria German pentru Bistrițeanul.ro.

Artista recunoaște că uneori îi este foarte greu: „Câteodată obosesc, dar mă ridic și merg mai departe, pentru că nu face nimeni nimic în locul meu....

FOTO Lacrimi, durere şi emoţii la concertul caritabil organizat pentru Anamaria German!

Din 1 iunie 2013 vocea tinerei interprete nu a mai fost auzită pe nici o scenă din cauza unui tragic accident petrecut în Bistrița, pe strada Libertății, în urma căruia Anamaria a rămas într-un cărucior cu rotile. Se întorcea acasă, la Bistrița, unde o aștepta soțul ei însă din cauza unui șofer băut drumul ei s-a oprit într-un copac de pe strada Libertății.

Mai multe despre cumplitul accident puteți citi accesând linkul de mai jos:

VIDEO / FOTO Un șofer băut bine a rupt un copac pe strada Libertății: două tinere au ajuns la spital

6140 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro