Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  34 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-21001556 de bolnavi sau persoane aflate după gratii și-au exprimat dreptul de vot

05/06/2016 18:56:16 Raluca NECHITI  
Reprezentanții a trei secții de votare din Bistrița au fost nevoiți să se plimbe cu urna mobilă pe la spital, pe la arestul poliției sau prin penitenciar pentru ca dreptul electoral să le fie respectat și persoanelor care nu pot ajunge să voteze în secțiile în care sunt arondați.

56 de bistrițeni aflați momentan fie după gratii, fie pe patul de spital au vrut să voteze și au depus cereri în acest sens la secțiile de vot arondate Spitalului de Urgență Bistrița-Năsăud, Penitenciarului Bistrița sau Inspectoratului de Poliție Județean pentru a-și putea exprima opțiunea electorală.

Cele mai multe solicitări au venit de la bolnavi internați în spital, respectiv 41 de cereri.

Dintre cei 41 de bistrițeni care au cerut urna mobilă pentru a putea vota numai 27 și-au și exprimat dreptul electoral.

Alți 27 de bistrițeni, aflați după gratii, în Penitenciarul Bistrița și care au domiciliul pe raza municipiului, au cerut și ei urna mobilă pentru a-și putea alege primarul, consilierii locali și județeni, chiar și din spatele gratiilor.

Pe aceeași idee au mers și alte două persoane aflate în arestul Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud care au depus cereri pentru a vota și au și făcut-o cu ajutorul urnei mobile.

2044 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro