Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  40 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



5 sfaturi de ingrijire care iti pun in pericol parul

07/09/2012 14:44:53  
In jurul anumitor practici de ingrijire sau produse s-au creat adevarate legende, dar nu toate sunt adevarate. Motivul? Firul de par difera de la persoana la persoana. Iata ce AR TREBUI SA UITI despre par si ingrijirea acestuia:

1 Trebuie sa iti schimbi constant samponul si balsamul

Daca samponul pe care il folosesti de multa vreme nu iti mai place, pentru ca iti lasa parul tern si lipsit de viata, nu incerca imediat sa il schimbi, ci mai bine foloseste un sampon cu efect de clatire puternica la fiecare doua saptamani, pentru a fi sigura ca inlaturi orice reziduri ramase pe fire. De cele mai multe ori aceasta este cauza lipsei de stralucire. Apoi, daca vrei neaparat sa iti schimbi produsul, nu te astepta imediat la rezultate uimitoare, caci parului ii va lua ceva timp pana sa se obisnuiasca si sa reactioneze ca atare.

2 Uleiul de masline este bun pentru hidratarea oricarui tip de par

Acest tip de ulei, foarte sanatos dealtfel, nu este nici pe departe potrivit oricarui tip de par. Uleiul de masline nu este recomandat daca ai parul gras, caci pot cauza adevarate probleme ale scalpului. Daca parul este uscat, poti tine masca pe cap, dar nu mai mult de 30 de minute. In plus, nu folosi mai mult de o lingura din fiecare ingredient si aplica doar pe varfuri, evitand radacina.

3 Evita balsamul daca ai par gras

Parul gras este cauzat de un exces de sebum, o substanta ceroasa care vine din interiorul tesutului scalpului, asa ca nefolosirea balsamului nu va rezolva problema. Aplica solutia de la jumatatea firului in jos si nu vei avea nicio problema, beneficiind doar de efectele bune ale produsului. In plus, ai grija ca peria cu care iti piepteni parul sa fie mereu curata. Pentru a fi sigur ca se curata bine, foloseste la curatarea sa acelasi sampon cu care te speli si pe cap.

4 Piaptana parul de la radacina la varf

Aceasta metoda, combinata cu pieptanarea cat parul este inca ud, este reteta perfecta pentru ruperea firelor! Evita acest lucru, incepand sa piepteni de la jumatatea firului si apoi repeta de la radacina. Astfel firele vor fi supuse unei presiuni mai mici si nu se vor mai rupe, mai ales daca este innodat. Foloseste cealalta mana pentru a tine parul aproape de radacina daca acesta este lung.

5 Nu ai voie sa te vopsesti cand esti insarcinata

Potrivit dr. Amy Burket din Ohio, citat de Woman s Day, niciun studiu nu a dovedit faptul ca vopsirea parului pe perioada sarcinii poate fi periculoasa. Insa este drept ca gravidele trebuie sa fie atente la substantele care intra in contact cu corpul lor, asa ca este bine sa stea departe de produsele ce contin formaldehida, care este cancerigena.

De fapt, toata lumea ar trebui sa se fereasca de aceasta chimicala. Daca mergi la salon, intreaba persoana care te vopseste despre ingredientele substantei pe care o aplici pe par, iar daca alegi sa faci lucrul acesta singura, acasa, citeste cu atentie manualul de utilizare. Femeile extrem de grijulii pot evita vopsirea in primul trimestru de sarcina, atunci cand se dezvolta functiile neurologice ale fatului.

Citește mai multe articole interesante pe http://www.lyla.ro/

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro