Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-21001510% dintre alegători au buletinele expirate

09/12/2016 17:45:00 Raluca NECHITI  
Peste 21.000 de alegători din Bistrița-Năsăud nu vor putea, pe 11 decembrie să-și aleagă senatorii și deputații deoarece au buletinele expirate! Alegerile parlamentare se apropie cu pași repezi, însă peste 21.000 de alegători bistrițeni nu vor participa la alegeri deoarece au buletinele expirate.

Deși autoritățile au făcut eforturi considerabile pentru a prelungi programul instituțiilor care eliberează actele de identitate, acestea urmând să lucreze cu program prelungit și astăzi, dar și mâine și chiar duminică, bistrițenii nu sunt interesați să își schimbe actele de identitate și să intre în legalitate. Deși se aplică amenzi, acestea nu sunt prea mari așa că bistrițenii nu se înghesuie să intre în legalitate.

Conform ultimei informări făcute publice de Prefectură, din cele 263.242 de persoane înscrise în listele electorale permanente, cu drept de vot doar 242.136 au cărți de identitate valide.

În aceste condiții, peste 21.100 de bistrițeni nu vor putea să își aleagă pe 11 decembrie viitorii senatori și deputați care să-i reprezinte în parlament.

„Programul Serviciului Evidenţa Persoanelor Bistriţa a fost prelungit, se lucrează inclusiv sâmbătă și duminică, dar numărul celor care au venit în ultima perioadă pentru a-și preschimba actele de indentitate nu este peste limitele obișnuite”, spune purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

Serviciul de Evidenţa Persoanelor Bistriţa eliberează acte de identitate pentru locuitorii municipiului, dar și pentru alte 22 de comune arondate.

Legea prevede că cu cel puţin 15 zile înainte de expirarea termenului de valabilitate a actului de identitate, titularul sau reprezentantul legal al acestuia este obligat să solicite serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor eliberarea unei noi cărţi de identitate. Neîndeplinirea acestei obligații constituie contravenție şi se sancţionează cu amendă de la 40 la 80 lei.

3469 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro