Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  48 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



1 leu+1 leu=2 cersetori: Suntem din Teaca, vara stam in padurea Codrisor, iar ziua cersim bani de la bistriteni!

07/07/2011 09:29:02 Andreea LEDER  
Reghina si Garofita sunt doua surori din Viile Tecii, care, pe perioada verii s-au mutat la Bistrita pentru a cersi. Sunt "cazate" de padurea Codrisor si, cu toate ca nu se dau in vand dupa munca, venitul lor lunar din cersit este unul destul de mare. Locatia unde isi desfasoara "activitatea" este zona Subcetate.

Bistrita are cersetori cu sutele! Multi vin si din alte localitati ale judetului sau din tara, pentru ca la Bistrita se "castiga" foarte bine, iar bistritenii sunt darnici cand vine vorba de cersetori.

Reghina (27 de ani) si Garofita L. (22 de ani) sunt doua surori care isi au domiciliu in localitatea Viile Tecii. Satule sa vina zilnic pana la Bistrita pentru a cersi, femeile au gasit o solutie: s-au instalat in padurea de la Codrisor pe perioada verii.

Cersetoarele nu au venit singure la munca, sunt insotite si de doi copilasi de doar cateva luni. Cat e ziua de lunga femeile pot fi gasite in zona Subcetate.

In nenumarate randuri au fost ridicate de politistii locali si amendate, au fost duse la domiciliu, insa fara nici un rezultat. Ele se intorc fara sa le impresioneze amenzile pe care le primesc sau de faptul ca politistii le spun sa nu se mai intoarca.

“Garofita si Reghina L. sunt “cliente” fidele ale politistilor locali. De multe ori le-am dus acasa, in Viile Tecii, cu masinile politiei si le-am cerut sa nu sa se mai intorca. Am vorbit si cu cei de la Primaria Teaca daca nu pot gasi niste solutii pentru cele doua. Nu au ce sa le faca deoarece nu le place sa munceasa. Au primit si ajutor social de la primarie, insa din cauza ca nu au lucrat pentru comunitate le-a fost taiat venitul de la stat. Ele stau frecvent in zona Subcetate”, a declarat pentru Bistriteanul.ro sef serviciul Politia Locala, Ovidiu Gabrian.

Cele doua nu sunt singurele care vin de la zeci de kilometri departare pentru a cersi in Bistrita. Venitul lunar este unul cat se poate de consistent, cateva zeci de milioane de lei vechi, si le este mult mai usor sa cerseasca decat sa munceasca.

11366 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro