Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  54 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



1 APRILIE: Șeful poliției și-a julit BMW-ul după ce nu ar fi acordat prioritate pe B-dul Republicii

01/04/2013 13:02:17 Cristina MILEA  
Incidentul în care a fost implicat șeful IPJ BN - cms. Ovidiu Mureșan ar fi avut loc în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Zimbrului cu Bulevardul Republicii. Din fericire, accidentul a fost unul minor și nimeni nu a fost rănit, doar BMW-ul alb ar fi fost... julit.

Se pare că șoferul unei Dacii nu a observat semnul agentului de poliție care se afla în intersecție și dirija traficul pentru a-i lasa cale liberă șefului IPJ care se grăbea să-și ducă soția la muncă și apoi să fugă la inspectorat, unde ziua a debutat cu mai multe decese pe care polițiștii le anchetează.

Șoferul Daciei era neatent și a fost la un pas să îl lovească chiar și pe agentul de poliție aflat în intersecție.

„Era dreptul meu, eu aveam prioritate. Cel cu BMW-ul trebuia să oprească pentru că eu eram în sens...”, spune supărat omul care și-a distrus masca mașinii în timp ce mașina șefului IPJ s-a ales doar cu o zgârietură.

Acesta nu este primul incident rutier în care a fost implicat șeful IPJ. În urmă cu câtva timp ar fi fost la un pas de o coliziune cu o ambulanță aflată în misiune și care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, dar nu a oprit în sensul giratoriu de la Kaufland pentru a-i acorda prioritate șefului IPJ aflat la volanul BMW-ului său.

Acest text a fost o glumă de 1 Aprilie. I-am dat ocazia șefului IPJ BN să afle cine ține cu adevărat la el, după ce telefoanele i-au sunat continuu de la apariția articolului. Totodată, vrem să-i atragem atenția comisarului șef să nu mai fie așa sensibil în ceea ce privește integritatea BMW-ului și prioritățile care nu se acordă prin oraș. Până la urmă e vorba de niște fiare și dacă se julesc, nu-i bai, Casco să fie. În rest, cu toții să fim sănătoși!

6390 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro