Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  21 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015“Blestemul” terenului de la Colibița: CJ nu a reușit să cumpere nici după trei ani o suprafață de teren pe malul lacului

03/10/2016 18:21:21 Raluca NECHITI  
Colibița o zonă de poveste, plină de legende, o zonă cu cel mai pur aer din România, o zonă pentru care Consiliul Județean luptă de ani de zile să o transforme în stațiune și să dea turiștilor posibilitatea să se bucure „la liber” de apa, aerul și peisajul de vis de aici.

Inițiativa Consiliului Județean de a cumpăra teren la Colibița nu a dus, pentru al treilea an consecutiv, la nici un rezultat. Deși părea că în sfârșit autoritățile au găsit un teren așa cum doreau pentru amenajarea campingului, vizita în teren a descurajat comisia de negociere care a renunțat la tranzacție.

Chiar dacă de trei ani nu a reușit să găsescă un teren, conducerea CJ nu renunță la ideea de a amenaja aici un camping și o zonă de relaxare pentru turiști. Se lucrează la un nou caiet de sarcini și, cel mai probabil, anul acesta nu se va mai încerca o nouă achiziție de teren, însă pentru anul viitor CJ intenționează să suplimenteze banii alocați acestui proiect.

În ultimii ani, CJ a alocat un milion de lei pentru a cumpăra această suprafață de teren, însă fie ofertele primite nu corespundeau, fie era cu mult peste banii prevăzuți de CJ. Din acest motiv conducerea CJ vrea să suplimenteze sumele alocate pentru achiziționarea acestui teren.

Până acum la registratura CJ au ajuns mai multe oferte de vânzare, însă singura care ar fi fost în totalitate pe placul CJ a fost mult peste bugetul alocat de aleșii de la județ. Totuși omul de afaceri care a fost dispus să vândă către CJ aproape 2 hectare de teren situat pe malul lacului, a fost dispus să îl parceleze și să vândă și o suprafață mai mică, însă discuțiile s-au blocat.

Ultima ofertă primită oferea CJ un teren pe partea stângă a lacului, un teren cu o deschidere la lac de 40-42 m și o suprafață de 8.900 m². Din acte totul părea în regulă numai că la fața locului comisia de achiziție a terenului a avut o surpriză: terenul era traversat de un drum pe care proprietarii din zonă au fost dispuși să îl dea administrației locale pentru asfaltare, drum care trecea peste terenul cu pricina, iar în realitate terenul era format din două parcele care nu corespundeau ideii de amenajare a unui camping a CJ.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro