Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001004 24
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Politic


Fost primar, actual trădător, viitor necunoscut

24/03/2016 10:57:54  
 
Este rușinos modul în care unele persoane publice, fără coloană vertebrală, înțeleg să facă politică. Când știi că tipul acesta de om a condus destinele unui oraș ca Bistrița vreme de opt ani, e chiar trist. Din păcate, demnitatea umană și înțelepciunea sunt valori pe care le găsim din ce în ce mai rar în societatea noastră.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Excluşi din PER, Gagea şi Iclenzan sunt OUT şi din Consiliul Local! AFLĂ cine le ia locul

23/03/2016 14:45:50 Andreea BOJOR  
 
Schimbări neaşteptate la Partidul Ecologist Român! Maxim Gagea şi Bogdan Iclenzan au fost excluşi din partid şi au rămas fără spijin politic, iar conducerea partidului cere ca aceştia să fie daţi afară şi din Consiliul Local. Liderii ecologişti au pregătit şi înlocuitorii pentru cei scoşi din schemă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO- Ovidiu Creţu despre candidatura lui Vasile Moldovan: Anulează orice şansă pentru PNL, pentru Adrian Titieni

23/03/2016 14:21:02 Andreea BOJOR  
 
Deşi trebuie să îl înfrunte din nou pe Vasile Moldovan într-o bătălie electorală, Ovidiu Creţu nu pare a fi îngrijorat de candidatura anunţată a celui pe care l-a mai confruntat la alegerile pentru Primăria Bistriţa. Din contră, Creţu spune că Vasile Moldovan şi ALDE anulează şansele PNL-ului să facă un scor bun cu Adrian Titieni.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Vasile Moldovan candidează pentru ALDE, dar nu se retrage din Consiliul Local unde reprezintă grupul PNL

23/03/2016 12:35:11 Andreea BOJOR  
 
Deşi e oficial de astăzi, candidatul altei formaţiuni politice decât cea pe care o reprezintă ca şi consilier local, Vasile Moldovan anunţă că nu îşi va da demisia din Consiliul Local. Totuşi, spune că dacă cei din PNL îi vor retrage sprijinul politic se va supune deciziilor partidului.
citește tot articolul [ 0 comentarii

La Beclean, ALDE intră în lupta pentru primărie cu o fostă profesoară

23/03/2016 12:26:06 Andreea BOJOR  
 
Ligia Dănilă este candidatul pe care ALDE îl lansează în cursa pentru câştigarea fotoliului de primar al oraşului de pe Someş. Fostă profesoară de istorie, geografie şi educaţie civică, ieşită la pensie şi cu state vechi în politică, Ligia Dănilă spune că şi femeile trebuie reprezentate în politică şi administraţie şi e convinsă că are şanse mari.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Vasile Moldovan e candidatul ALDE pentru Primăria Bistriţa! VEZI ce spune despre lupta care îl aşteaptă

23/03/2016 12:01:08 Andreea BOJOR  
 
Aşa cum a afirmat de ceva timp, conducerea ALDE a confirmat astăzi candidatul pentru Primăria Bistriţa. Vasile Moldovan este cel care va intra în luptă pe listele ALDE, iar colegii de partid anunţă că sunt pregătiţi pentru o bătălie mare care să îi facă învingători în 5 iunie. VEZI ce spune Vasile Moldovan despre candidatura pentru un nou mandat:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Mircea Archiudean: Poliţia Locală trebuie reformată. Protecția cetățeanului, un simulacru!

22/03/2016 12:39:16  
 
Nu este intenția mea să întocmesc fișa de post a Poliției Locale din Bistrița, dar, în mare, cred că rolul ei ar fi să asigure un climat de siguranță cetățenilor de bună-credință care își plătesc taxele și impozitele și să înlăture fenomenele și practicile care nu sunt compatibile cu acest climat de siguranță.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ALDE face sondaj pentru Primăria Bistrița! Vasile Moldovan, curtat de mai multe formațiuni politice

22/03/2016 12:27:27 Raluca NECHITI  
 
Alianța Liberalilor și Democraților vrea să afle părerea bistrițenilor despre un posibil candidat al formațiunii politice la Primăria municipiului Bistrița. Pe listă se află și fostul primar Vasile Moldovan, care s-a hotărât să candideze, chiar dacă nu mai are susținerea colegilor din fostul PDL, actuali liberali...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Bistrița mai are nevoie de 92 de experți electorali. Leșu, comuna unde nu vrea să meargă nimeni!

21/03/2016 14:25:40 Raluca NECHITI  
 
Județul nostru mai are nevoie de 92 de experți electorali pentru alegerile din 5 iunie, în 22 de localități.Termenul până la care aceștia se pot înregistra expiră astăzi. Din rândul experților electorali vor fi desemnați și președinții birourilor electorale și locțiitorii acestora, ei urmând să fie plătiți cu 85 de lei/zi.
citește tot articolul [ 0 comentarii

SURPRIZĂ la Sîngeorz-Băi! Deputatul Daniel Suciu își anunță candidatura pentru primărie! PNL l-a validat urgent pe Ogâgău

18/03/2016 20:17:17 Claudia ANDRON  
 
Surpriza serii vine de la Sîngeorz-Băi, acolo unde se încinge și mai tare cursa pentru câștigarea fotoliului de primar. După ce a cochetat cu mai mulți posibili candidați, PSD aruncă la ceas de seară bomba: deputatul Daniel Suciu va intra în cursa pentru câștigarea primăriei. PNL a reacționat rapid și l-a confirmat pe Ogâgău.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Peteleu: Primarul a recunoscut că a încălcat cu bună ştiinţă legea

18/03/2016 13:26:35 Andreea BOJOR  
 
Fostul viceprimar al Bistriţei nu scapă nicio ocazie şi îl critică dur pe primarul Creţu despre care spune că ar fi recunoscut că a încălcat legea. Peteleu face referire la faptul că primarul a schimbat de unul singur numele Centrului Cultural „George Coşbuc", fără a cere acordul Consiliului Local.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VEZI cu cine atacă PSD primăriile din Ilva Mare şi Poiana Ilvei

18/03/2016 12:47:25 Andreea BOJOR  
 
Stelian Cicşa şi Ioan Scridonesi sunt candidaţii pe care PSD i-a prezentat astăzi. Primul vrea să fie primar al comunei Ilva Mare şi cel de-al doilea ţinteşte spre Primăria Poiana Ilvei. AFLĂ ce planuri au şi cum vor să convingă alegătorii să îi voteze:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Dobra: Bistriţa arată ca şi curtea unui om prea bătrân ca să o mai îngrijească!

18/03/2016 12:25:35 Andreea BOJOR  
 
Senatorul Dobra spune că Bistriţa nu arată aşa cum ar fi trebuit şi că seamănă mai mult cu o curte ce aparţine unui om prea bătrân ca să îşi mai aducă aminte sau să o mai poată îngriji pentru a arăta bine. Dobra face aluzie la administraţia locală şi la faptul că Primăria Bistriţa nu şi-ar face treaba aşa cum se cuvine.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Nicolae Moldovan: Eu nu vă promit că în 2020 nu voi candida!

17/03/2016 21:51:04 Raluca NECHITI  
 
Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan le-a spus tinerilor politicieni din PSD care vor să ajungă consilieri locali, județeni și primari că el are o înțelegere cu cetățenii și că nu va renunța să candideze în 2020...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Primarul Ovidiu Crețu: în 2020 nu mai candidez!

17/03/2016 21:20:17 Raluca NECHITI  
 
Asta fost promisiunea pe care primarul Ovidiu Crețu le-a făcut-o tinerilor candidați, care au fost lansați astăzi oficial în cursa pentru alegerile locale din 6 iunie...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Tinerii din TSD față în față cu seniorii. Ce sfaturi au primit juniorii candidați la funcțiile publice din administrația locală?

17/03/2016 20:36:03 Raluca NECHITI  
 
Cei 70 de tineri înscriși în proiectul TSD „Profil de tânăr candidat” au participat astăzi la lansarea oficială în cursa pentru alegerile locale din iunie. Proiectul, primul al unui partid politic din România destinat tinerilor profesioniști care au o șansă reală de a candida, i-a pus în față pe juniori și pe seniorii din PSD.
citește tot articolul [ 0 comentarii

SURSE: Floare Gaftone ar putea ajunge subprefect

17/03/2016 19:54:51 Raluca NECHITI  
 
Secretarul Primăriei municipiul Bistrița, Floare Gaftone a fost nominalizată pentru a ocupa fotoliul de subprefect, rămas liber după ce Ovidiu Frenț a devenit prefect.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Liberalii discută mâine cine îl va înfrunta pe Radu Moldovan la șefia Consiliului Județean VEZI cine intră în cărți:

17/03/2016 17:51:06 Claudia ANDRON  
 
Două săptămâni au la dispoziție liberalii bistrițeni pentru a stabili cine deschide lista de candidați ai Consiliului Județean și, implicit, care dintre ei îl va înfrunta pe actualul președinte – Radu Moldovan. Deocamdată, în discuții au intrat trei nume, iar mâine, dacă liberalii cad de acord, am putea afla cu cine vor să câștige CJ.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cristian Ţetcu: Nu l-am susţine la Primăria Bistriţa pe Toniuc! Ar trage partidul în jos

17/03/2016 12:44:38 Andreea BOJOR  
 
Conducerea Partidului Ecologist Român susţine că ar fi auzit zvonuri conform cărora Alexandru Toniuc, fostul preşedinte al PER BN, ar vrea să candideze pe listele partidului pentru fotoliul de primar al Bistriţei. Cristian Ţetcu, liderul organizaţiei municipale, spune că ecologiştii nu îl susţin pe Toniuc pentru că acesta ar trage partidul în jos.
citește tot articolul [ 0 comentarii

După ce a renunţat la şefia PER Bistriţa, Marius Bălan vrea să fie consilier local

17/03/2016 12:33:43 Andreea BOJOR  
 
Marius Bălan, fostul preşedinte al organizaţiei municipale a Partidului Ecologist Român, a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că vrea un loc în Consiliul Local Bistriţa. Bălan spune că şi-a anunţat şi colegii de partid de intenţiile sale şi speră că îi va fi validată candidatura.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Doina Pană: Dreptatea învinge! Cele 59 de familii din Bistrița vor primi terenurile din perimetrul Stațiunii Pomicole!

16/03/2016 14:45:54 Raluca NECHITI  
 
După 26 de ani de așteptare, 59 de familii din Bistrița vor primi terenurile pe care le au în perimetrul Stațiunii Pomicole Bistrița. De ani de zile cei cinci parlamentari bistrițeni încearcă să ajute familiile respective, care au sentințe judecătorești definitive și irevocabile de șase ani și nu au putut nicicum intra în posesia terenurilor.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ecologiştii au strâns rândurile şi în comuna Şanţ

15/03/2016 09:51:17  
 
„Suntem oameni de samă, gospodari apreciați în Șanț, avem animale și gospodării curate și prospere. Vrem ca și administrația locală să cunoască această prosperitate. Nu ne-o fost ușor, da' când ne-o fost vreodată? Așa că merem înainte!”, a afirmat noul președinte al Organizației Locale PER Șanț, Iosif Grapini.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Kiss Laszlo a demisionat şi din funcţia de consilier local

14/03/2016 16:31:43 Andreea BOJOR  
 
Ales pe listele PPDD şi trecut mai apoi în barca PSD-ului, fostul viceprimar Kiss Laszlo a demisionat şi din funcţia de consilier local. Anunţul a fost făcut astăzi de primarul Ovidiu Creţu, la finalul şedinţei extraordinare de Consiliu Local.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Dorin Dobra, făcut praf de Ioan Deneş! VEZI de ce îl pune social-democratul la punct pe senatorul PNL

11/03/2016 14:06:42 Andreea BOJOR  
 
Răfuiala dintre cei doi senatori a început după ce săptămâna trecută Dobra l-a acuzat pe Deneş că nu susţine o iniţiativă legislativă care ar fi de mare folos pentru salvarea monumentelor istorice. Supărat că Dobra l-a criticat, Ioan Deneş l-a criticat dur astăzi la o conferinţă de presă acuzându-l chiar că dezinformează opinia publică.
citește tot articolul [ 0 comentarii

La alegeri UNPR BN nu face alianţe! Liderii partidului sunt convinşi că după locale vor fi căutaţi

11/03/2016 13:30:40 Andreea BOJOR  
 
Deputaţii UNPR, Valeriu Steriu, Eugen Nicolicea şi Daniel Geantă au venit astăzi la Bistriţa pentru o întâlnire cu liderii organizaţiei de aici, întrunire în cadrul căreia s-au discutat planurile privind alegerile locale din iunie. Liderii UNPR sunt convinşi că în Bistriţa-Năsăud, unde nu se vor face alianţe, partidul va avea rezultate bune.
citește tot articolul [ 0 comentarii

PSD-ul vrea să câştige Primăria Chiochiş cu un economist

11/03/2016 11:44:22 Andreea BOJOR  
 
Vlăduţ Pop este cel care va reprezenta PSD-ul la alegerile locale din 6 iunie şi va intra în luptă pentru a câştiga Primăria Chiochiş. Are 39 de ani, este economist şi spune că vrea să candideze pentru că oamenii din comuna Chiochiş sunt dezamăgiţi de puţinele realizări ale actualei administraţii locale din comună.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Dolha: Am vrea alianţe cu ALDE, dar cu candidaţii noştri, că noi suntem mai mari

11/03/2016 11:35:00 Andreea BOJOR  
 
Liberalii ar fi dispuşi să facă alianţe cu ALDE, însă doar cu anumite condiţii: candidaţii pentru locale să fie din PNL. Dolha spune că aşa ar fi corect pentru că PNL-ul este „mai mare".
citește tot articolul [ 0 comentarii

Va fi sau nu va fi candidat pentru Primăria Bistriţa? Ecologiştii caută răspunsul

10/03/2016 12:23:10 Andreea BOJOR  
 
După plecarea de la şefia PER BN a lui Alexandru Toniuc cei care au preluat frâiele conducerii nu au avut o muncă uşoară, sau cel puţin aşa spun. Noii lideri trebuie să facă ordine în partid, iar apropierea alegerilor locale le dă noi bătăi de cap. Ecologiştii nu ştiu încă ce vor face la alegerile din iunie, cel puţin în privinţa Primăriei Bistriţa
citește tot articolul [ 0 comentarii

ALDE are candidaţi în 28 de comune! VEZI cine e pe listă şi află ce se întâmplă la Bistriţa

09/03/2016 12:33:24 Andreea BOJOR  
 
Conducerea ALDE a anunţat astăzi la o conferinţă de presă că a stabilit candidaţii pentru 28 din cele 62 de localităţi din Bistriţa-Năsăud. Săptămâna viitoare va fi anunţat şi candidatul pentru Primăria Bistriţa, iar ALDE promite că va aduce în scenă o mare surpriză. VEZI lista cu cei stabiliţi până în prezent:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Anunţat iniţial candidat al PSD, Sever Mureşan, primarul de la Telciu, s-a înscris în ALDE şi candidează pe lista acestuia

09/03/2016 12:06:14 Andreea BOJOR  
 
Partidul Social Democrat a dat în luna februarie o listă cu 50 dintre candidaţii stabiliţi pentru alegerile locale din 6 iunie. Pe listă se regăsea şi numele lui Sever Mureşan, actualul primar din Telciu. Surpriză însă! Mureşan s-a înscris în ALDE şi va reprezenta acest partid la locale.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro