Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  20 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO - ISTORIC! Steagul României, fluturat pentru a treia oară la Cercul Polar, după ce Tibi Ușeriu a câștigat din nou monstruosul ultramaraton

16/03/2018 02:39:06 Bianca SARA  
Pentru a treia oară consecutiv, steagul României a fost fluturat tocmai la Cercul Polar, după ce bistrițeanul Tibi Ușeriu a câștigat și anul acesta monstruosul ultrmaraton 6633 Arctic Ultra.

Bistrițeanul Tibi Ușeriu a reușit extraordinara performanță de a câștiga pentru a treia oară consecutiv cursa nebunească de la Cercul Polar, în această noapte. Deși organizatorii au fost suflați de un vânt puternic și la finish, aceștia au reușit să îl întâmpine pe sportiv cu imnul României. 

Ediția aniversară a 6633 Arctic Ultra a presupus parcurgerea a 617 kilometri, traseul fiind cu 50 de kilometri mai lung decât în anii precedenți.

Zeci de mii de oameni l-au urmărit online pe românul care a condus detașat plutonul încă din prima zi. Prima motivație a venit tocmai de la ceilalți români, care au fost nevoiți să abandoneze chiar în primele 24 de ore.

Sportivul a reușit să își ducă la bun sfârșit monstruosul plan, deși asta a însemnat să se alimenteze puțin, să se odihnească și mai puțin și să se lupte cu furtuni de zăpadă și vânt puternic. Cea mai lungă pauză făcută de Tibi a fost de 8 ore, după porțiunea de „Ice Road”, despre care spunea încă dinainte de a pleca spre Cercul Polar că îi dă emoții.

Acesta a reușit astfel să bată orice record al celor mai dure ultramaratoane din lume, dar și să se aleagă cu un deget mai scurt. Medicii au fost nevoiți să-l „scurteze” din cauza degerăturilor. Din fericire, acesta a fost ferit de alte infecții majore și probleme de sănătate, medicii permițându-i să continue traseul.

Distanța dintre Tibi Ușeriu și locul al doilea este de câteva ore bune. Pe la mijlocul competiției, când condițiile deveneau tot mai vitrege, bistrițeanul preciza, într-o convorbire telefonică avută cu fratele său, că anul acesta nu se pune problema de locul I sau II, ci dacă cineva va reuși să ajungă la Finish.

Foto/ Video 6633 Arctic Ultra

9012 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro