Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  62 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Retrospectiva anului 2017: Top 10 cele mai de impact știri

31/12/2017 13:15:20 Ana ȘTEFĂNEL  
Bistrițeanul.ro a ajuns la încă un final de an - an în care a bifat câteva reușite, a trecut peste tot felul de momente grele, dar a și schimbat lucruri. Au fost știri care au strâns zeci de mii de vizualizări, dar și știri muncite care nu au fost interesante pentru comunitate. Mai jos, un top al știrilor apărute în Bistrițeanul.ro în 2017:

Jurnalismul este într-o continuă schimbare, iar dacă reporterii aleargă ore întregi pe teren pentru un subiect, îl documentează zile la rând, uneori au surpriza ca materialul respectiv să nu fie interesant pentru cititori. Alteori, găsesc un titlu potrivit pentru o știre care nu e cea mai importantă pentru comunitate, iar traficul pe ziar crește foarte mult.

În ciuda tuturor acestor schimbări, unele lucruri au rămas la fel și în 2017: interesul pentru accidente, evenimente tragice sau care afectează mare parte din populație, schimbările din județ, dar și campaniile sociale. 

TOP 10

10 - 9: Veverițele din Parcul Municipal și pârtia de ski din Dealul Cocoșului sunt două dintre subiectele care au fost de mare interes pentru bistrițeni, dar nu numai. Televiziunile și ziarele naționale au preluat subiectele și în România s-a vorbit din nou despre Bistrița-Năsăud, nu tocmai de bine. Până la urmă, „voliera de lux” a dispărut din parc, iar în ceea ce privește pârtia vom vedea când se va putea utiliza...

8 - 7: Municipiul Bistrița a bifat două mari reușite în 2017. Este vorba despre deschiderea galeriei comerciale, dar și a cinematografului. Chiar dacă cititorii noștri au comentat de zor la știrile despre aceste două subiecte și, bineînțeles, s-au găsit și probleme, cele două obiective colorează într-o oarecare măsură orașul - așa că le încadrăm la lucruri pozitive și de impact pentru comunitate.

6: Spre finalul anului a avut loc un incident tragic la Sîngeorz-Băi. Un polițist s-a văzut nevoit să împuște un tânăr care îl agresa pe colegul său, tot polițist. Băiatul și-a pierdut viața, iar polițiștii au fost răniți. Totul s-a întâmplat în perioada în care la nivel național se discută despre întărirea autorității polițiștilor. Poate, 2018 va aduce aceste schimbări legislative.

5: Scandalul iscat în jurul lui Cristian Pomohaci a fost unul interesant pentru cititorii noștri, dacă e să ne uităm la cifre. Până la urmă, Pomohaci a fost exclus din viața preoțească și a rămas cu celălalt har al său: cântatul.

4: O schimbare importantă pentru comunitatea bistrițeană a fost schimbarea managerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Gabriel Lazany a venit cu un suflu nou și a reușit să ducă spitalul în topul celor mai dotate din România, iar bistrițenii apreciază acest lucru.

3: Evenimentele tragice nu ne-au ocolit nici în 2017. La jumătatea anului, cinci tineri și-au pierdut viața, patru dintre ei fiind frați. Calea ferată de la Viișoara a devenit un loc încărcat de tristețe de atunci. Din păcate, nici până acum nu a fost instalată o barieră.

2: Furtuna din 17 septembrie a fost un eveniment care a speriat tot județul. Pagubele materiale au fost enorme, iar viețile omenești pierdute nu mai pot să fie recuperate. Ne rămâne în minte a doua zi după furtună, când soarele ne atrăgea atenția că suntem înconjurați de mormane de rămășițe și că precauția și prevenția ne pot salva viețile.

1: Pe locul I în acest top avem campania pentru Ionuț Zăvoianu, băiețelul bolnav de cancer care e internat într-o clinică din Turcia. În doar câteva săptămâni, bistrițenii s-au mobilizat și au reușit să adune aproape toată suma de care era nevoie, veste venită chiar în preajma Crăciunului. Campania a avut un succes extraordinar, fiind una dintre cele mai de impact și care a reușit să mobilizeze tot județul.

Pe lângă acest top, avem şi evenimente care s-au repetat în țară şi în Bistrița. 2017 a fost presărat cu ieşiri în stradă, iar mii de bistrițeni au înfruntat gerul şi au strigat seară de seară pe bulevardele din municipiu. Românii s-au revoltat împotriva Guvernului, împotriva modificărilor legislative, s-au revoltat unii împotriva altora. Anul a început cu proteste şi se termină la fel. Poate, măcar 2018 va aduce rezolvarea mult dorită de bistrițeni şi de toți românii.

Un 2018 plin de momente frumoase și să auzim doar de bine!

La mulți ani!

FOTO: sebblog

2770 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro