Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  119 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Procurorii au deschis dosar penal în cazul scandalului din Sîngeorz-Băi, sfârșit cu moartea unui tânăr

11/12/2017 21:10:04 Ana ȘTEFĂNEL  
Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a remis un comunicat prin care anunță că procurorii au deschis dosar penal în urma scandalului din Sîngeorz-Băi. În 8 decembrie, un tânăr a atacat doi polițiști, acesta fiind împușcat. Băiatul a murit după câteva ore în spital.

„La data de 8 decembrie 2017, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud au dispus începerea urmăririi penale pentru infracţiunile de ultraj împotriva a doi agenţi de poliţie, omor, uz de armă fără drept şi lovire sau alte violenţe.

Actele de urmărire penală efectuate până în prezent în cauză conturează indicii potrivit cărora, în seara de 8 decembrie 2017, în cursul unei intervenţii a organelor de poliţie pentru aplanarea unui scandal provocat la domiciliul unei persoane din localitatea Sîngeorz-Băi, jud. Bistriţa-Năsăud, a avut loc o altercaţie în timpul căreia s-au exercitat acte de violenţă fizică împotriva agenţilor de poliţie care s-au deplasat  la faţa locului. 

În acest context, unul dintre agenţii de poliţie, după executarea  a două focuri de armă de avertisment, l-a împuşcat mortal pe unul dintre agresorii care iniţial a aplicat lovituri cu un corp dur, altui agent de poliţie, încercând să-l lovească cu un cârlig din fier și pe agentul de poliţie care a făcut uz de armă.

Astfel a fost rănită şi o altă persoană ce a intervenit în incident, respectiv mama agresorului.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

 

Reamintim că în urma unui scandal din seara de 8 decembrie petrecut în localitatea Sîngeorz-Băi, patru persoane au fost rănite. Doi polițiști au intervenit pentru a aplana un conflict, ambii fiind agresați de un tânăr. După ce unul dintre agenții de poliție a tras două focuri de avertizare, tânărul nu s-a calmat și a fost împușcat. Ulterior, acesta a decedat în spital, iar mama sa a fost și ea rănită.

 

Mai multe despre subiect:

 

Firul evenimentelor de la Sîngeorz-Băi. Cum a ajuns rănită de glonț mama tânărului împușcat mortal de un polițist

Tânărul împușcat de polițist în Sîngeorz-Băi a decedat în cursul nopții

S-au înmulțit răniții din incidentul de la Sîngeorz-Băi, în care un polițist a împușcat un tânăr care-i agresa colegul

Un polițist din Sîngeorz-Băi a împușcat un individ în abdomen, după ce a fost atacat cu o bâtă

7983 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro