Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  35 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Nume sonore ale Bistriţei s-au înscris pe site-ul donatorionline.ro

28/12/2012 12:12:37 Andreea BOJOR  
Subprefectul Ovidiu Frenţ, primarul Ovidiu Creţu sau managerul general al Serviciului judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud sunt doar câteva dintre persoanele înscrise pe site-ul donatorionline.ro.

Site-ul donatorionline.ro a fost lansat în mai 2010 cu scopul de a rezolva oarecum problema lipsei rezervelor de sânge. Sunt situaţii în care centrul de Transfuzii Sanguine bistriţa nu are pe stoc suficient sânge şi se întâmplă câteodată în situaţii disperate când se face apel către bistriţeni pentru salvarea vieţii unor bolnavi.

Pe donatorionline.ro, pe lângă simpli bistriţeni cu suflet mare s-au înscris şi câteva persoane celebre în Bistriţa. Subprefectul Ovidiu Frenţ, primarul Ovidiu Creţu, Annabella Muzsi managerul general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, consilierul local Filip Moisil, consilierul judeţean Daniel Suciu, liderul organizaţiei judeţene a Partidului Ecologist Român, Alexandru Toniuc, liderul organizaţiei judeţene a Uniunii Democrat Maghiară din România, Attila Decsei, directorul Casei de Asigurări de sănătate Bistriţa-Năsăud, Camelia Ilişuan, fostul comisar şef de la Protecţia Consumatorilor, Lorica Şut ori liderul Forţei Civile de la Bistriţa, Gavrilă Urs sunt câţiva dintre cunoscuţii înscrişi pe donatorionline.ro.

De asemenea, pe lista celor dispuşi în orice moment să ajute şi să doneze sânge sunt şi mulţi oameni de afaceri, politicieni ori chiar jurnalişti.

Pe site-ul donatori online se pot înscrie toţi cei care doresc să doneze sânge, indiferent de judeţul în care locuiesc. Până în prezent pe acest site s-au înscris 72 de bistriţeni.

2963 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro