Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  22 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Horoscop 2018: Ce ne rezervă astrele în noul an. Cine dă lovitura, cine are noroc la bani sau probleme cu sănătatea

01/01/2018 13:17:42 Cristina MILEA  
2018 este anul marilor transformări: nu se anunță a fi un an ușor, iar instabilitățile și noutățile ne pot da bătăi de cap și ne pot bulversa mai mult decât ne-am putea imagina. Există, însă zodii care vor avea noroc cu carul, la fel cum există altele care vor avea probleme cu sănătatea sau dragostea:

În comparație cu anii precedenți, frământați de conflicte, tensiuni și răsturnări de situație dintre cele mai dureroase, anul 2018 promite perioade mai îndelungate de armonie, de reechilibrare, de regăsire, de revenire pe făgașul obiectivelor personale și sociale.  

Berbec: Ambiții profesionale mari, surprize financiare plăcute 2018 pare să fie pentru Berbeci un an al marilor ambiții profesionale, al reconsiderărilor în plan personal și relațional. Sunt favorabile reorganizarea locuinței, o mai bună gestionare a relațiilor cu cei dragi, dar și sondarea propriilor emoții. Nevoia crescută de securitate și de confort te poate împinge să faci schimbări în mediul în care trăiești sau să începi un proiect de renovare ori de reparații. S-ar putea chiar să fii tentat să te muți în casă nouă.

Pentru Tauri, temele principale ale anului 2018 sunt înnoirea personală, revizuirea convingerilor după care își conduc existența, eliberarea de trecut și de tipare nefuncționale, regăsirea autenticității. În primele 5 luni ale anului, ești predispus la agitație fără un obiect precis sau fără o cauză precisă, poți izbucni relativ ușor sau tinzi să te lași angrenat în situații conflictuale pentru a-ți consuma energia interioară excedentară.

Gemeni: Regăsirea echilibrului interior, progres în plan profesional Pentru cei mai mulți Gemeni, îndatoririle financiare și profesionale tind să țină capul de afiș în 2018, dar dacă ești dispus să te implici și să faci ceea ce trebuie, poți realiza foarte multe. Cu tenacitate și muncă susținută, ai putea să-ți vezi împlinit un ideal legat de carieră și să ai parte de o îmbunătățire a statutului social și/sau a reputației profesionale. Viața socială a Gemenilor rămâne animată până în luna mai, astfel încât merită să profite pentru a decide alături de cine merge mai departe în proiectele pe termen lung.

Pentru Gemeni se deschide o perioadă de 7 ani în care au tot timpul să își reconsidere filosofia de viață, analizând încercările prin care au trecut și constatând care dintre ele s-au dovedit fructuoase. Autoanaliza sau consultarea unui terapeut se pot dovedi de mare folos în descoperirea de sine, iar, pe de altă parte, în 2018 se pot activa sau accentua teme legate de intimitate, de fidelitate, de încredere reciprocă. Există mari șanse să găsești soluții dintre cele mai bune și să le pui în practică.

Rac: Noi proiecte de viitor, revoluție în plan relațional În 2018, în centrul atenției Racilor se află chestiunile legate de viața sentimentală, copii, creativitate, parteneriate, prietenie, precum și de revizuirea proiectelor de viitor. Tensiunile familiale care probabil că ți-au tulburat anul precedent se risipesc ca norii după furtună. Se poate vorbi de o abordare mai optimistă a chestiunilor ce țin de familie, inclusiv o îmbunătățire a bugetului. Așadar, se creează condițiile necesare pentru rezolvarea unor conflicte mai vechi.

Este momentul să te lași purtat de val și să te apuci de un sport, să faci mai multă mișcare, să îți îmbunătățești forma fizică. În scurt timp, s-ar putea să observi că te simți mai bine nu doar din punct de vedere fizic, ci și psihic, iar stresul nu se mai acumulează în doze dăunătoare. În 2018 sunt avantajați Racii care vor să aibă copii, iar acest lucru le poate schimba radical în bine dinamica relației.

Leu: Muncă multă, realizări și satisfacții pe măsură Pentru Lei, anul 2018 se anunță aglomerat, plin de îndatoriri și obligații, dar eforturile le vor fi răsplătite cu vârf și îndesat în a doua jumătate a anului. Este anul în care mulți Lei au posibilitatea să își regăsească legăturile cu locurile natale, cu rădăcinile și cu familia, sau să își consolideze competența profesională și să acumuleze experiență prețioasă.

Se poate spune că în 2018 dispui de resursele interioare necesare pentru a face față angajamentelor și responsabilităților, dar și schimbărilor relativ bruște care se prefigurează în plan profesional sau în ceea ce privește statutul matrimonial. Familia, copiii și dobândirea și/sau amenajarea propriei locuințe pot contribui la consolidarea siguranței tale emoționale și constituie oaza ta de relaxare și de reîncărcare a bateriilor după agitația din plan profesional. În 2018 poți să te (re)descoperi, să înțelegi mai bine cine ești, care îți sunt talentele și limitele personale, în ce măsură depinzi de alții, sau dacă ești un adevărat lider pozitiv, puternic și generos.

Fecioară: Idei îndrăznețe, realizări profesionale peste așteptări Anul 2018 ar putea aduce Fecioarelor schimbări spectaculoase în ceea ce privește concepțiile și principiile de viață, precum și o schimbare de perspectivă în plan profesional și în viața de zi cu zi. Creativitatea și dorința de a-ți extinde orizontul cunoașterii te pot pune într-o lumină nouă.

Ai șanse să schimbi locul de muncă, dacă acesta nu te satisface sau nu ți se potrivește, ori ai putea să îți găsești de lucru pe neașteptate, dacă încă mai cauți un loc de muncă. 2018 este anul ideilor îndrăznețe, dar la fel de practice ca de obicei, poate chiar anul concretizării neașteptate a unor proiecte academice ori a unor colaborări cu străinătatea. Contactul cu alte culturi îți este favorabil pe tot parcursul anului.

Balanță: Stabilizarea relațiilor, venituri în creștere Anul 2018 poate reprezenta pentru Balanțe un prilej de reîntâlnire cu trecutul, o perioadă de explorare a rădăcinilor și de înțelegere a impactului pe care l-au avut anii copilăriei și învățăturile părintești asupra devenirii ca adult. În 2018 este posibil să te simți împovărat de responsabiltățile familiale sau, poate, de o serie de lucrări de reparații, de renovare ori de consolidare a locuinței. Dacă dorești să te muți, te avantajează să achiziționezi o locuință mai veche pe care să o renovezi și să o amenajezi după propriul gust.

Desigur, toate acestea necesită efort, timp și creativitate și pot să cauzeze dezechilibre în plan profesional. Este vremea să privești cu încredere spre viitor și să nu te izolezi. Ar fi bine să te implici în proiecte de grup, să te integrezi în colectivități care te reprezintă și care îți împărtășesc viziunea. Anul 2018 este potrivit pentru a-ți urma țelurile pe termen lung cu ajutorul celor asemeni ție, dar și dăruind, la rândul tău, tot ce ai mai bun. Te pot avantaja, în acest context, activitățile umanitare și implicarea în proiecte cu caracter social.

Scorpion: Redresare financiară, afirmare profesională 2018 este pentru Scorpioni un an cu potențial mare de progres și chiar de redresare profesională și financiară. Tenacitatea și abilitatea de strateg care te caracterizează, te pot conduce spre succes și este momentul să îți pui în practică ideile și cunoștințele acumulate în anii precedenți. Creativitatea, talentele și concepțiile contribuie în mod decisiv la impresia pe care o faci celor cu care interacționezi și contează ori de câte ori apare o miză profesională, financiară sau chiar romantică.

Mulți Scorpioni pot descoperi în 2018 că le stă în putere să își îmbunătățească situația și să facă schimbări în mediul în care muncesc și trăiesc. Te poți afirma cu mai multă ușurință, îți poți demonstra valoarea la locul de muncă, emani încredere și optimism. Se recomandă atenție la tendința de a te supraevalua și de a exagera în promovarea competențelor pe care le deții.

Săgetător: Faci pace cu trecutul, privești cu optimism către viitor Din fericire, în 2018 dispar aspectele tensionate, sunt favorizate dezvoltarea personală, autocunoașterea, autoanaliza și desprinderea de trecutul care nu îi mai reprezintă. Săgetătorii au acum posibilitatea să tragă învățăminte din tot ceea ce au trăit în ultimii 12 ani. Se poate ca mulți Săgetători să treacă adesea prin momente de melancolie sau să simtă nevoia de a evita activități pe care de obicei le adorau. Perioadele de solitudine conduc la reconectarea cu sine și deschid calea spre vindecare și iertare.

Prin urmare, în 2018 ai posibilitatea să stingi conflicte mai vechi de familie. De asemenea, poți să te eliberezi de un secret care te apasă ori să descoperi în tine resurse neașteptate de energie, atât la nivel intelectual, dar mai ales la nivel emoțional. După stresul anilor anteriori, după toate dificultățile și răsturnările de situație, Săgetătorii au posibilitatea să profite de energia anului 2018 pentru a-și găsi echilibrul și liniștea sufletească și pentru a-și recăpăta optimismul care îi caracterizează. 2018 aduce și dificultăți: pentru a-ți câștiga existența trebuie să muncești din greu și să îți gestionezi cu grijă veniturile.

Capricorn: Redobândirea puterii și a autorității Capricornii beneficiază în 2018 de conștientizarea faptului că totul depinde de ei, că succesul și eșecul sunt consecința directă a ceea ce fac și desfac singuri. Crește capacitatea ta de a construi, de a consolida, de a-ți îndeplini obiectivele pe termen lung. Dacă reziști tendinței de a te demoraliza periodic și de a fi pesimist, anul 2018 se anunță deosebit de favorabil pentru (re)dobândirea puterii și a autorității personale, dar și pentru depășirea obstacolelor care te înspăimântau până acum.

2018 este anul în care îți poți demonstra capacitatea organizatorică și competența, poți dovedi că ești o autoritate în domeniul tău de activitate sau că ești un om de nădejde, capabil să își asume și să respecte angajamente față de sine și față de ceilalți. Este vremea să te ocupi de proiecte personale restante, să lucrezi la imagine, dar fără să devii refractar la ideile și opiniile celor din jur, intolerant sau inflexibil.

Vărsător: Progres profesional, clarificări relaționale Neclaritățile și dificultățile profesionale ale anilor trecuți se risipesc în 2018, lăsând loc creșterii, dezvoltării și consolidării unui viitor de succes. În schimb, Vărsătorii se pot confrunta cu o serie de dileme personale care îi împing spre un bilanț amănunțit. Vărsătorii au acum posibilitatea să conștientizeze și să depășească o serie de limitări interioare. Este recomandat ca în 2018 să îți organizezi în așa fel activitatea încât să ai timp pentru odihnă, relaxare, meditație și orice alte practici care te-ar putea (re)pune în contact cu tine însuți/însăți.

Există însă și o serie de Vărsători care se simt în 2018 mai puternici și mai stăpâni pe sine ca niciodată și care nu mai au nevoie de confirmări din exterior, demonstrând că s-au maturizat. Aici însă se recomandă multă atenție: trebuie să înveți să faci loc și celorlalți în viața ta, să (re)descoperi valoarea parteneriatelor sau a vieții de cuplu și să ai grijă să nu fii egoist, egocentric. Dacă vrei să ai parte de susținerea celorlalți, este necesar să îți cultivi capacitatea de a te înțelege cu cei din jur, de a dărui cu generozitate.

Pești: Viziune optimistă, planuri pe termen lung Anul 2018 ar putea funcționa pentru Pești pe principiul „schimbi locul, schimbi norocul”, dar într-o variantă modificată: „schimbi mentalitățile, schimbi norocul”. În 2018 parcursul tău personal și profesional, reputația și statutul socio-profesional depind de concepțiile tale despre lume și viață și de cât de dispus ești să-ți lărgești orizontul cunoașterii și perspectiva asupra propriei persoane, dar și asupra carierei și a drumului pe care vrei să-l urmezi în viață. În 2018 Peștilor li se recomandă să se orienteze spre autocunoaștere și dezvoltare personală, spre aprofundarea studiilor, eventual spre reluarea studiilor abandonate în anii anteriori.

Ar fi bine să pornești de la premisa că ești încă pe calea descoperirii de sine și că nu deții adevărul absolut, ci poate doar unele adevăruri personale. Atenție: nevoia de a găsi un maestru sau o cale spirituală proprie te poate transforma în ținta ușoară a unor șarlatani! Este posibil să iasă la lumină o problemă de sănătate, schimbul de idei te avantajează, dar este recomandat să eviți suprasolicitarea mentală. Poți să profiți pentru a-ți face cunoscute ideile și opiniile, dar este recomandabil să-i lași pe cei apropiați să te ghideze, să te ajute să le organizezi. În această perioadă ești mai predispus la neatenție și la agitație mentală și motorie.

Mai multe detalii despre fiecare zodie în parte puteți citi AICI.

Sursă: www.eastrolog.ro, Foto @ Avantaje.ro

5488 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro