Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  57 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Frumusețe de cinci stele la Carolyne Beauty Center! Antonia a venit la inaugurare

09/12/2017 00:57:37 Claudia ANDRON  
Carolyne Beauty Center este noua destinație a doamnelor și domnișoarelor din Bistrița care vor să arate impecabil în fiecare zi și să strălucească de-a dreptul la evenimentele importante din viața lor. Salonul a fost inaugurat în prezența cântăreței Antonia și se pare că se va întoarce curând aici, anunțând că de Revelion va concerta la Bistrița.

Că femeile din Bistrița sunt frumoase se știe. Ce nu știu mulți este că secretul lor stă în atenția pe care o acordă îngrijirii lor, fiind abonate permanent la servicii care să le păstreze frumusețea și să le pună în valoare calitățile dăruite de natură.

 

Așa se face că deschiderea unui nou salon de înfrumusețare în centrul Bistriței, unul ultramodern, cu o arhitectură interioară specială și ingenios gândită, cu dotări și produse de top și o echipă de profesioniști pe măsura investiției nu putea să fie privită decât cu bucurie și așteptată cu nerăbdare.

 

Cam în această atmosferă de așteptare și încântare a fost inaugurat aseară Carolyne Beauty Center, cel mai nou și modern centru de înfrumusețare din oraș. Investiția în amenajare și dotări a fost considerabilă, peste 100.000 de Euro.

 

Carolina Păcuraru, proprietara centrului de înfrumusețare, spune că și-a dorit pentru Bistrița un salon la cele mai înalte standarde, iar pentru asta nu a făcut rabat deloc la finisaje, amenajare interioară și dotări. Un faimos studio de arhitectură din București, Luxury Interiors, s-a ocupat până în cele mai mici detalii de design și funcționalitatea spațiilor, arhitecții Monica Georoceanu și Beppe Labianca realizând o operă de artă într-un spațiu fără nicio o poezie înainte de începerea lucrărilor.

 

Carolyne Beauty Center este de fapt o extensie și o transformare frumoasă a salonului de bronzat Mega Sun Carolyne, deschis în urmă cu patru ani de Carolina Păcuraru la Bistrița. Solariile ultraperformante funcționează și astăzi, dar au fost integrate perfect în noul salon. Echipei de aici i s-au alăturat doi make up artiști faimoși din Bistrița - Liana Cherecheș, cunoscută bistrițencelor sub numele LeeLee Make Up, și Anamaria Prigon - Anuska Make Up, care au parte în noul salon de un spațiu generos, cu multe scaune și lumini impecabile, care să le ajute să realizeze mai departe machiaje impecabile pentru toate evenimentele din viața voastră.

 

Aici se vor preda inclusiv cursuri de machiaj pentru cele care vor să învețe secretele acestei meserii, dar și cursuri de automachiaj în care oricine poate să învețe cu propria trusă de machiaj cum să-și facă singură un machiaj întocmai ca un make up artist. Tot din echipă face parte și Mirela Constantin, cunoscută fetelor din oraș ca Mirelle Hairstyle, faimoasă pentru aranjamentele de mirese pe care le face. Salonul mai oferă inclusiv servicii de cosmetică adresate și domnilor, nu numai doamnelor, dar și micropigmetarea sprâncenelor, o tehnică pe care o stăpânește Liana Cherecheș. În curând echipei i se va alătura și o manichiuristă, care vine să întregească lista serviciilor de înfrumusețare oferite aici. 

 

Inaugurarea a avut loc aseară într-un cadru discret, în prezența a câteva zeci de bistrițeni, răsfățați cu un catering de lux semnat de Chef Corina Grama, o bistrițeancă specializată în bucătăria de tip gourmet pentru evenimente. 

La eveniment a fost prezentă și Antonia, una dintre cele mai frumoase cântărețe din România. A vizitat cu plăcere noul salon, a testat puțin serviciile și s-a arătat extrem de încântată de proiect, exclamând entuziasmată că i-ar plăcea să vadă așa ceva și la București. Celor prezenți le-a transmis că va reveni curând, iar asta pentru că de Revelion are programat concert la Bistrița.

 

Carolyne Beauty Center este deschis în Bistrița, pe Bulevardul Republicii, în incinta Shopping Center, etajul 2. Dacă urmăriți pagina de Facebook a salonului - Carolyne Beauty Center - puteți afla din timp toate ofertele sau puteți vedea ce transformări fac fetele.

19258 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro