Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  110 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO/VIDEO: Spectacol pe două roți! Motociclete vintage, sofisticate sau ultra-rapide – expuse și turate pe Calea Moldovei

01/10/2017 17:21:30 Ioana BRADEA  
Aproape 200 de motocicliști au făcut azi un spectacol pe cinste defilând pe Calea Moldovei, turându-și motoarele la maximum sau povestind cu cei mai curioși bistrițeni, plimbându-i pe copii sau etalându-și bijuteriile de motociclete dintre care unele au ajuns să coste mai mult decât o mașină.

Este un eveniment care și-a propus să-i apropie pe motocicliști de ceilalți participanți la trafic, în special de șoferi. Ne-am gândit să nu facem un marș prin oraș care să-i sperie pe oameni, ci să lăsăm motoarele liniștite, la îndemâna celor pasionați de motociclete, care vor să încerce cum se simt în șaua unei motociclete, putem să facem și o tură dacă ei doresc...”, a precizat Titus Banc de la motonest.com, pentru Bistrițeanul.ro.

Ca să le susțină demersul, în parcarea magazinului Unicarm a venit și o gașcă de motocicliști din Cluj, în timp ce bistrițenii mai curajoși din fire au avut ocazia să facă primii paşi ca să conducă o motocicletă, ghidați de instructorul moto Flaviu Meșter, iar unii au îndrăznit chiar să urce și în spatele unui motociclist experimentat, pentru o scurtă tură pe Calea Moldovei, văzând astfel cum e să fii pasager pe motocicletă.

Călin Bodică de la Holy Sinners a povestit pentru Bistrițeanul.ro că unul dintre cele mai urâte lucruri care i se poate întâmpla unui motociclist în trafic este să dea peste un șofer care face gesturi necugetate de intimidare, vine brusc spre el, iese din coloană fără motiv sau încercând să-l „pedepsească” sau să-l amenințe astfel pe motociclist pentru că l-ar fi depășit. „Sunt unii șoferi care încearcă prostește să ne intimideze și care determină chiar căderi de pe motocicletă...”, a recunoscut Călin Bădică subliniind că scopul evenimentului „Fii motociclist pentru o zi” a fost tocmai acela de a-i sensibiliza pe șoferi și de a-i apropia cumva de motocicliști.

Ne bucurăm să vedem printre noi mulți pietoni însoțiți de copii, am amenajat și un mini-poligon aici, în parcare, pentru cei care vor să se apropie de aceste vehicule... Clubul nostru s-a înființat anul acesta, am reușit până acum să organizăm câteva evenimente, între care Valea Străjii Motor Fest și Distinguish Gentlemen Ride, prin care am și pus Bistrița pe harta acestui curent internațional, iar Fii Motociclist pentru o zi este al treilea eveniment. Anul încă nu s-a încheiat, până în decembrie sperăm să reușim să punem la punct încă două evenimente, pentru că vrem cu adevărat să facem treabă...”, a conchis Călin Bodică.

În cadrul evenimentului, motocicliştii şi-au prezentat motocicletele şi au răspuns întrebărilor puse de prieteni şi vizitatori legate de motociclism sau au făcut fotografii în şaua motocicletelor.

Evenimentul a fost organizat de Crazy Snails Bistrita, Riding Club Holy Sinners Bistrița, ACR, motonest.com, Comura.Ro, Unicarm și ISU „Bistrița”.

7270 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro