Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  13 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Lumina unui adevărat început de primăvară

02/03/2018 15:41:30  
Sute de copii și elevi de la 28 de grădinițe, școli și licee din județul Bistrița-Năsăud și-au etalat produsele mâinilor și imaginației lor care, în ciuda frigului pătrunzător de afară, au adus primăvara și bucuria în sufletelor celor care le-au văzut și cumpărat. S-a întâmplat la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” din Bistrița:

Pentru că vremea a fost nefavorabilă manifestărilor în aer liber, cea de a doua ediție a Târgului „mARȚișoare la Bibliotecă” s-a desfășurat miercuri, 28 februarie, în spațiile interioare ale bibliotecii județene - devenite neîncăpătoare pentru numărul mare de expozanți și vizitatori.

Sute de copii și elevi de la 28 de grădinițe, școli și licee din județul Bistrița-Năsăud și-au etalat produsele mâinilor și imaginației lor, mărtișoare care, în ciuda frigului pătrunzător de afară, au adus primăvara și bucuria în sufletelor celor care le-au văzut și cumpărat.

Mărțișoare unicat, lucrate de mână, pentru toate gusturile și... buzunarele.

Pe toată durata târgului, avem patru activități care se derulează pe ateliere: Șah-mat în pictură, Mesaje călătoare, Patrula de reciclare face mărțișoare și Inițiere în Go, alături de cadre didactice extraordinare, care au decis să își petreacă o parte din timpul lor liber cu copii. Avem și un concurs în acest an, pentru că am inclus acest târg ca și activitate principală într-un proiect județean, care se numește Artă contra kitch, proiect care în acest an a avut cea mai mare amploare, pentru că au participat la el cele mai multe școli, și anume 28. În acest an am inclus și un concurs pentru a marca Centenarul Marii Uniri, în care fiecare școală participantă la expoziție propune cel puțin cinci mărțișoare care să respecte tema Centenarului”, a declarat pentru site-ul www.bjbn.ro coordonatoarea târgului de mărțișoare, prof. dr. Diana Morar, de la Palatul Copiilor Bistrița.

Iar munca și dăruirea copiilor și profesorilor nu au fost în zadar, pentru că ziua de 1 martie are lumina unui adevărat început de primăvară!

Organizatorii ediției a doua a Târgului „mARTișoare la Bibliotecă” au fost Biblioteca Județeană „George Coșbuc Bistrița-Năsăud și Palatul Copiilor Bistrița, cu sprijinul Consiliului Județean BN și a Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

Florin Săsărman

1150 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro