Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  75 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Colecția SENSE pentru ocazii speciale

16/12/2017 11:12:11  
Trebuie să recunoști că un party este cel mai așteptat eveniment din orice perioadă. Fie că este un PreRevelion, o petrecere de Crăciun la serviciu sau într-un cadru intim, o nuntă sau un botez, orice femeie vrea să arate spectaculos și să își completeze farmecul personal cu ținuta potrivită.

Andreea Tincu a desenat pentru Sense, brandul național cu care ne mândrim de peste 10 ani, o colecție amplă de modele, pentru diverse siluete și gusturi. Denumită generic Sense Limited Edition, colecția se regăsește în oricare magazin din rețeaua națională Sense sau în shop-ul online www.fashionsense.ro.

Rochiile din catifea fină, uni sau imprimată, sunt senzaționale, au o linie clasică cu accente contemporane, inspirate de ultimele tendințe din prezentările Valentino, Armani, Chanel sau Elie Saab. Îți va plăcea albastrul royal din modelul Night Blue, cu umerii goi și mâneci victoriene, care evidențiază umerii și, dacă este cazul, maschează brațele groase. Vei avea un aer tineresc, dar și elegant, datorită croiului minimalist. Poți opta și pentru varianta ținutei din două piese, modelul Rebecca fiind completat superb de bluza Meena, în variantele alb și roz pudrat.

Catifeaua imprimată, un must have în sezonul rece, este inspirată din modele japoneze, fiind suportul pentru modelul Stephanie, o adevarată pictură pe material, în tonuri de navy, albastru cu accente florale albe și bleu.

În tonuri de albastru este și rochia Blue Ivy, cu un croi fituit, din jersey peliculizat, o piesă în care te vei simți chic, dar și comod, datorită elasticității materialului. Din aceeași categorie, designerul îți recomandă și modelele Erika, Louella sau Betsy.

La un eveniment festiv, culorile intense sunt purtate în egală masură cu cele închise. Andreea Tincu a creat o serie de rochii colorate în nuanțe de mov, roz sau verde. Accesorizează-le cu bijuterii minimaliste și adoptă un look natural, cu accent pe make-upul ochilor. Modelul Scarlett are un guler retro în V și un croi semicloș, ce avantajează orice siluetă. Rochia Purple Velvet, cu garnitură statement și volan mic la mâneci, este o investiție inteligentă, deoarece nu vei mai avea nevoie de accesorii suplimentare. Mai mult, are un croi feminin, ce poate fi purtat și la balerini.

Multe femei preferă verdele în perioada sezonului rece, fiind o culoare discretă, dar cu personalitate. Optează pentru modelul Veronique, cu mâneci în trendurile internaționale, sau Margot, un model complex, cu aplicație din dantelă englezească și croi ingenios.

Jackie, un model cu linia inspirată din rochiile lui Jackie Kennedy și stilul acelor ani, este de o eleganță evidentă, impecabilă, și poate fi purtat cu cardigan din lână fină sau sacouri scurte.

The Little Black Dress nu putea lipsi din colectia Sense, negrul fiind în topul preferințelor clientelor. De ce te-ar atrage o rochie neagră? Deoarece o poți purta la foarte multe ocazii, schimbându-i stilul în funcție de accesorizare. Poți alege un model evening Chyanne, sau midi, cu tull brodat - Gabrielle, inspirat de stilul creatoarei Coco Gabrielle Chanel. Letizia are o formă cambrată, cu guler retro Dior și aplicații prețioase, foarte fine. Shine este un model vaporos, potrivit pentru petreceri cu stil, la care poți purta chiar și sandale, deoarece la petrecerile din sezonul rece poți să mergi cu încăltăminte de schimb.

În colecția Sense Limited Edition, vei descoperi o varietate de bluze de ocazie: Orangette, Corra, Christal, Lauren, Donna, mare parte dintre ele fiind confecționate din mătase naturală pură, importată exclusiv din Italia. Designerul Andreea Tincu îți recomandă să le porți cu pantaloni simpli, cropped sau fusta pencil și stiletto, pentru un look impecabil.

Alege ținute de ocazie Sense și poartă cu plăcere produse cu design românesc, deoarece te bucuri de creație originală, material high quality, dar și prețuri adaptate pieței românești.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro