Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  182 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Din vară avem supermarket Selgros, dar mai mic!

21/11/2016 15:17:02 Raluca NECHITI  
Consilierii municipali vor fi chemați în această săptămână să aprobe Planul Urbanistic al viitorului supermarket Cash & Carry Selgros. Noul magazin va fi construit în viitorul Retail Park din spatele pieței de la ruși, iar magazinul va fi unul mai mic, decât cele cu care brașovenii și-au început afacerile.

Viitorul Selgros care se va deschide la Bistrița, cel mai probabil în vara anului viitor, va avea o suprafață de 4000 m², făcând parte dintr-un proiect nou de dezvoltare al companiei care gestionează magazinele Selgros.

Până acum au fost inaugurate două magazine de acest tip la Târgu Mureș și Alba Iulia, supermarketul de la Bistrița urmând să fie al treilea magazin al celor de la Selgros, cu o suprafață de vânzare de 4000 m², comparativ cu 10.000 de metri pătrați cât au magazinele standard Selgros.

Compania anunță că sortimentul de mărfuri este același, însă gama de articole nealimentare este una mai restrânsă.

Planul urbanistic zonal va intra în dezbaterea aleșilor de la Primăria Bistrița în această săptămână, după ce Agenția pentru Protecția Mediului a stabilit că planul va fi adoptat fără aviz de mediu deoarece nu necesită o evaluare de mediu.

SC Selgros Cash & Carry SRL împreună cu SC Matrix Development SA au achiziționat o suprafață de aproape 67.000 m², în spatele complexului Penny-Altex, unde a funcționat compania UCTA, zona în care intenționează să dezvolte un Retail Park.

Cei de la Selgros sunt ceva mai avansați cu proiectele, dacă totul va decurge conform planurilor acestora în luna ianuarie compania intenționează să înceapă lucrările de amenajare ale viitorului magazin care va fi inaugurat cel mai probabil în termen de cinci luni de la începerea lucrărilor adică în vara viitoare.

Supermarketul Selgros face parte dintr-un proiect mai amplu, prin care în această zonă urmează să fie construită și o zonă de shopping, cu o suprafață de 15.000 de metri pătrați, din care 6.000 reprezintă zona de food-cort.

În noul Retail Park care, cel mai probabil va fi inaugurat spre finalul anului viitor, se vor regăsi companii precum KFC, McDonald's, H&M și C&A.

În planul urbanistic care intră în dezbaterea aleșilor în ședința extraordinară din această săptămână se arată că, dezvoltatorul intenționează să construiască pe lângă magazinul propriu-zis și o parcare cu 200 de locuri, dar și o zonă verde, drumuri, trotuare, căi de acces, întreaga investiție fiind evaluată la aproximativ 15 milioane de euro.

7650 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro