Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



AZI, în Bistrița: Cum celebrăm Ziua Mondială a Apei și a Francofoniei

22/03/2018 08:36:01 Ioana BRADEA  
Este Ziua mondială a apei, sărbătorită în fiecare an pe 22 martie, iar Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Secţia de Știinţele Naturii, marchează acest eveniment printr-o serie de activităţi educative, creative şi recreative. În Corso Cafe sărbătorim Ziua Francofoniei, iar la Biserica de la Coroana avem parte de o conferință specială:

Este Ziua mondială a apei, sărbătorită în fiecare an pe 22 martie, iar Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Secţia de Știinţele Naturii, marchează acest eveniment printr-o serie de activităţi educative, creative şi recreative, care au drept scop de conştientizare a importanţei apei, economisirea apei şi protejarea acesteia. Activitatea se va desfăşura pe parcursul a două zile, în 21 şi 22 martie 2018, la Staţia de Tratare a Apei din Bistriţa și la Complexul Muzeal Bistriţa- Năsăud, din str. Gen. Grigore Bălan nr. 19, în colaborare cu Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3 Bistriţa, Grădiniţa cu Program Prelungit „Căsuţa cu Poveşti” Bistriţa, cu Şcoala Generală Nr. 6 Bistriţa şi Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa – sub motto-ul „Apa este viață”.

Tot joi, 22 martie, de la ora 15:00, la Casa Argintarului (Centrul Cultural German), bistrițenii sunt invitați să asiste la lansarea manualui de „Cultură și civilizație la Bistrița” – o carte care se adresează în special elevilor de liceu și face parte dintr-un proiect mai amplu, cofinanțat de Primăria Bistrița. Participă autorii manualului (Vasile Duda, Corneliu Gaiu și Günter Klein), invitat special fiind conf. univ. dr. prof. Gheorghe Mândrescu.

De la ora 17:00, tot astăzi, în Corso Cafe aveți onoarea să celebrați alături de voluntarii și membrii Asociaţiei pentru Resurse Francofone Active – Ziua Francofoniei. „Luna martie este luna francofoniei peste tot în lume. Ca să marcăm această sărbătoare, organizăm o degustare de aperitive după rețete franțuzești, cu care sperăm să vă răsfățăm papilele gustative. Participarea se face pe bază de înscriere pe pagina de Facebook. Nu există restricții de cunoștințe de limba franceză, vârstă, sex etc. Locurile sunt limitate de capacitatea localului. Participare gratuită, contribuții benevole. Tombolă și câștiguri sigure. Vă așteptăm!”, au anunțat voluntarii ARFA pe pagina asociației.

Tot de la ora 17:00, la Biserica de la Coroana are loc Slujba vecerniei, urmată de conferința susținută de pr. lect. univ. dr. Liviu Vidican-Manci – Directorul Seminarului din Cluj-Napoca. Invitatul va vorbi credincioșilor despre „Omul noilor tehnologii în căutarea lui Dumnezeu”.

1402 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro