Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  57 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



AZI, în Bistrița – Memorialul de handbal „Ioan Coroban”. Teatru și cărți

10/03/2018 08:51:44 Cristina MILEA  
Cea de-a IX-a ediție a întrecerii de handbal mixt „Memorialul Ioan Coroban” începe astăzi la Sala Polivalentă din Bistrița: sportivi din Cluj-Napoca, Crasna, Baia Mare, Rodna și Bistrița vor cinsti memoria celui care a fost unul dintre cei mai apreciați arbitri ai județului. Tot azi, la Bistrița - lansare de carte și spectacol de teatru:

Memorialul „Ioan Coroban” la handbal mixt se organizează în memoria fostului handbalist de performanţă, arbitru şi preşedinte al Colegiului Judeţean de Arbitri BN, competiția fiind organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, Comisia Judeţeană a Arbitrilor de Handbal Bistriţa-Năsăud şi Asociaţia Judeţeană de Handbal Bistrița-Năsăud. 

Competiția debutează azi, 10 martie, la ora 9:00 și se desfășoară până la ora 19:00, urmând ca aceasta să continue duminică, între orele 9:00 – 14:00. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 11 martie, începând cu ora 14:00. 

Ioan Coroban (25 octombrie 1967 – 19 decembrie 2007) a practicat handbalul de la o vârstă fragedă la CSS Bistriţa, până la terminarea junioratului și s-a îndreptat apoi spre cariera de arbitru, devenind în scurt timp foarte apreciat. A condus meciuri oficiale de la juniori până la seniori – Liga naţională, totalizând aproape 500 de partide.

A înfiinţat împreună cu colegii o echipa de old–boys, iar în anul 2006 a contribuit la înfiinţarea clubului Handsport care urma să se ocupe de creșterea tinerelor speranțe ale handbalului bistrițean. Din nefericire, nu a reușit să vadă finalizată formarea primelor grupe de copii, plecând mult prea devreme dintre noi: în 19 decembrie a trecut poarta veşniciei, la doar 40 de ani. „Competiția este practic un elogiu adus celui mai titrat arbitru de handbal al județului Bistrița-Năsăud și este dedicată celui care a fost IOAN COROBAN, dar și lucrurilor pe care le-a făcut pentru handbal. Îi suntem recunoscători și îi simțim lipsa...”, au precizat organizatorii competiției pe pagina oficială a evenimentului.

*****

Tot astăzi, 10 martie, de la ora 11:00, la Palatul Culturii are loc lansarea volumului „Puncte cardinale” semnat de Niculae Vrăsmaș. Invitați să prezinte cartea publicată la Editura Născut Liber sunt Menuț Maximinian, Alexandru Cristian Miloș și Vasile Găurean, moderatorii întâlnirii fiind Elena M. Cîmpan și Zorin Diaconescu.

*****

Ochii sunt orbi. Limpede nu vezi decât cu inima...”, ne amintește Micul Prinț într-o montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Bistrițenii vor avea ocazia să se bucure de un spectacol extraordinar sâmbătă, 10 martie, de la ora 15:00 – la Sinagoga din Bistrița.

Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii. Laboratorul de creație – imaginația! Mijloace – cuvântul, muzica și fantezia. 3 actori cu 3 instrumente își poartă spectatorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live. Interpreți vor fi Iuliana Mușetescu, Vlad Gălățianu și Ștefan Ruxanda – regia fiind semnată de Ștefan Ruxanda.

1531 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro