Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  53 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Adolescenta de 16 ani lovită de tânărul teribilist care a luat în plin mai multe grupuri de copii a murit

06/01/2018 09:14:14 Bianca SARA  
Adolescenta de 16 ani - lovită aseară de un tânăr de aceeași vârstă, care se urcase beat și fără permis la volanul mașinii familiei - a murit noaptea trecută. Tânăra nu a supraviețuit intervențiilor chirurgicale la care a fost supusă imediat ce a fost adusă la spital. Care este starea celorlalte victime:

Ieri seară, un adolescent de 16 ani din Tureac care consumase alcool a urcat la volanul autoutilitarei familiei și a ieșit la plimbare pe drumul național 17. Chiar în localitatea de domiciliu și în cea vecină, Mureșenii Bârgăului, adolescentul a intrat cu autoutilitara în trei grupuri de copii care mergeau la colindat de Bobotează. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

5 fetițe și o femeie au ajuns la spital cu răni serioase. La spital a ajuns și adolescentul de 16 ani, cu un traumatism cranio-cerebral și în comă alcoolică. În starea cea mai gravă erau trei fetițe, una de 16, alta de 14 și alta de 11 ani.

Fata de 16 ani care era în starea cea mai gravă a murit în cursul nopții. Se pare că aceasta nu a supraviețuit intervențiilor chirurgicale la care a fost supusă. Adolescenta a ajuns la spital cu un traumatism abdominal cu hemoperitoneu și a fost băgată direct în operație. Postoperator starea ei s-a agravat, a devenit instabilă hemodinamic și circulator, a intrat în stop cardiorespirator și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, decesul ei fiind declarat în jurul orei 2:30. 

Dumnezeu s-o odihnească în pace și să-i mângâie familia. 

 

Într-un comunicat semnat de dr. Mihaela Mastan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, se precizează care este starea celorlalte victime:

Fetița de 14 ani a fost intubată, are TCCA grav, cu Politraumatism prin accident rutier, Traumatism craniocerebral grav, cu edem cerebral și hemoragie subarahnoidiană, Contuzie pulmonară, Traumatism abdominal cu ruptură splenică, pentru care s-a intervenit chirurgical în cursul nopții. Fetița se află internată în secția Chirurgie –ATI, în stare gravă, instabilă hemodinamic, cu prognostic rezervat.

O altă fetiță de 11 ani se află intubată, având politraumatism prin accident rutier, traumatism abdominal, șoc hemoragic, cu ruptură de ficat, ruptură de rinichi drept. Fetița a fost supusă, în cursul nopții, unei intervenții chirurgicale în care s-a practicat nefrectomie dreapta și s-a suturat ficatul lezat. Este internată în secția chirurgie-ATI, în stare gravă, dar stabilă hemodinamic.

Tot în urma accidentului de noaptea trecută a ajuns la spital și o fetiță de 11 ani cu traumatism craniocerebral acut, la care examinarea computer-tomograf evidențiază un mic hematom intraparenchimatos, conștientă și cooperantă. A fost transferată la Clinica Neurologie Pediatrică Cluj-Napoca, pentru supraveghere și tratament de specialitate.

O altă fetiță de 10 ani, cu traumatism craniocerebral acut, contuzie abdominală, politraumatism prin accident rutier, este internată în Secția Chirurgie, în stare stabilă.

Femeia de 36 ani, cu luxație coxo-femurală dreapta, este internată în secția Ortopedie, în stare stabilă.

13855 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro