Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001002 6
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  31 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Eveniment


FOTO: 4 viitoare învățătoare din Franța – despre respectul, disciplina, educația și mâncarea din Bistrița

04/02/2018 09:43:14  
 
Sunt inteligente, mignone și delicate. Au cu siguranță vocație pentru munca didactică, se vede de la o poștă, după căldura și atașamentul din voce, atunci când vorbesc de școală și copii. Sunt, ca nivel de studiu, la Master 2, la Universitatea din Besançon. „La noi e mai multă gălăgie. Cu respectul e chiar puțin mai greu...”
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO – Parada modei, la Metropolis: Seducătoare și provocatoare rochii de mireasă

03/02/2018 20:17:12 Ioana BRADEA  
 
Zeci de bistrițeni au admirat astă-seară, în saloanele elegante ale Hotelului Metropolis, o splendidă paradă de modă cuprinzând creații ale unor domnișoare din Bistrița, unele dintre ele în plină expansiune pe piața rochiilor de gală și de mireasă – cum este și Diana Tanca. „Poți să porți orice, dacă ai atitudinea aia rock...”
citește tot articolul [ 0 comentarii

Colonel inginer Vasile Ioan Olah s-a înrolat în Armata Cerurilor

03/02/2018 14:27:08  
 
Cu adânc regret, personalul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN”, face cunoscut faptul că inginer colonelul Vasile Ioan Olah, comandantul Batalionului 405 Sprijin Logistic „NĂSĂUD”, s-a înrolat - de ieri - în Armata Cerurilor...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Anul acesta ne dăm cu săniuța pe șine. Ce alte planuri mai are Primăria Bistrița pentru Wonderland

03/02/2018 13:33:44 Bianca SARA  
 
Bistrițenii au șanse mari anul acesta să se dea cu săniuța pe șine. De asemenea, municipalitatea vrea să doteze telescaunele cu cârlige speciale pentru biciclete, pentru cei care vor să se folosească de pădurea de pe Dealul Cocoș pentru downhill.
citește tot articolul [ 0 comentarii

„Pe aripile muzicii de fanfară”. Concert aniversar la Dacia

03/02/2018 11:38:54 Cristina MILEA  
 
Se împlinesc 49 de ani de la înfiinţarea Fanfarei Militare în garnizoana Bistriţa, iar pentru marcarea acestui reper din caledarul artistic al burgului transilvan, Muzica Militară, cu sprijinul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, va susţine un concert aniversar:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Ar fi timpul ca bistrițenii să prindă un strop de curaj! Să încerce ceva nou și diferit

02/02/2018 17:26:20 Ioana BRADEA  
 
„Bistrițenii să prindă un strop de curaj! Să fie originali, să încerce ceva nou și diferit!”. Este sfatul și încurajarea transmisă de Alexandra Gîța de la Euforia Floral Boutique care expune un stand cu totul special la Hotel Metropolis, în cadrul Expo Bistrița Mariage Fest. Totul pare că plutește într-o atmosferă de basm.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Delicioase, apetisante și savuroase! Cofetăria Cristina ne propune câteva inedite rețete franțuzești de top

02/02/2018 16:37:21 Ioana BRADEA  
 
„Sunt senzaționale, mai mult decât atât nu există la capitolul deserturi de top! Doi maeștri cofetari din Ungaria ne-au fost oaspeți în decembrie, anul trecut. Am învățat o mulțime de lucruri, și avem de oferit clienților noștri noi și delicioase surprize!”, anunță Cristina Istrate, managerul Cofetăriilor Cristina:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Primii vestitori ai primăverii la Târgul Produs în Bistrița-Năsăud

02/02/2018 15:21:37  
 
Dacă e sâmbătă, e gustul bucatelor tradiționale de la piața locală „Produs în Bistrița-Năsăud”. Pâine, cornulețe și cozonaci, brânzeturi, păstrăv afumat în cetină de brad, icre și zacuscă de păstrăv afumat, uleiuri presate la rece, siropuri, conserve de legume și multe altele – vă așteaptă mâine, în Piața Centrală, lângă Biserica Evanghelică.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cardinalul care a citit proclamația de unire a Transilvaniei cu România va avea un bust în Milaș, comuna sa natală

02/02/2018 14:19:47 Bianca SARA  
 
Iuliu Hossu, cardinalul care a citit proclamația de unire a Transilvaniei cu România, la Alba Iulia, în fața unei mulțimi de oameni, va avea un bust în Milaș, comuna sa natală. Bustul va fi dezvelit toamna aceasta, cu ocazia centenarului unirii.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: S-a deschis Bistrița Mariage Fest! Trei zile de răsfăț pentru toți cei care visează la nunta perfectă

02/02/2018 13:37:37 Ioana BRADEA  
 
Rochii de mireasă, costume pentru miri, bijuterii, aranjamente florale exuberante și spectaculoase, prăjituri și platouri încărcate de bunătăți apetisante, servicii foto pentru cei care vor să pună o piedică în calea uitării și chiar trei exemplare de limuzine – toate sunt disponibile celor aflați în căutarea unei nunți perfecte.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Răsturnare de situație: Bărbatul din Spermezeu acuzat de tentativă de omor are șanse să fie eliberat în câteva zile

02/02/2018 11:38:07 Flavia DANCIU  
 
Grigore Căienar a ajuns ieri în Belgia, fiind sigur că va sta după gratii pentru următorii ani. Vestea bună a sosit însă: sunt șanse maxime să fie eliberat mai repede decât îndrăznea să viseze. Chiar săptămâna viitoare ar putea veni acasă, însoțit de primarul comunei Spermezeu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Actori, vedete TV și politicieni. Admiratori din Europa, până în Africa. Cea mai recentă cucerire

02/02/2018 09:39:25 Ioana BRADEA  
 
Paula Herlo sau Elena Lasconi de la ProTV, Andra, Horia Brenciu sau îndrăgitul coregraf Nea Mărin – sunt doar câteva dintre vedetele care poartă cu mândrie creații vestimentare realizate în Bistrița-Năsăud. CINE este ultima cucerire care s-a lăsat convinsă că straiele de pe meleagurile noastre merită toți banii:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ilie Dunca, noul comandant al pompierilor bistrițeni

01/02/2018 17:09:32 Flavia DANCIU  
 
Începând de astăzi, căpitanul Ilie Dunca este noul comandant al Detașamentul de Pompieri Bistrița, cea mai mare subunitate a ISU Bistrița Năsăud. „Vreau să fac doar lucruri de care ceilalți să fie mândri”, a spus acesta.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Bistrița are Oglinda magică! Face amintiri frumoase oricărui eveniment din viața ta

01/02/2018 11:42:29 Claudia ANDRON  
 
E atât de simplu acum să faci invitaților amintiri frumoase de la evenimentul tău! Oglinda magică, o cabină foto care face instant amintiri petrecăreților, este ultima fiță în materie de evenimente și este disponibilă acum și la Bistrița. O poți vedea în acest sfârșit de săptămână, la Târgul de Nunți de la Hotel Metropolis.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: O altfel de oră de geografie, cu Avram Iancu

31/01/2018 11:21:46 Flavia DANCIU  
 
Luni, elevii de la Școala Gimnazială Josenii Bârgăului au avut parte de o altfel de oră de geografie. Profesorul Cristian Pop a predat lecția printr-un filmuleț ce a avut ca și vorbitor, surpriză, pe Avram Iancu, românul care a înotat Dunărea de la izvor până la vărsarea în Marea Neagră.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO - Viteza și pietonii care traversează strada aiurea, principalele cauze ale accidentelor rutiere

30/01/2018 15:23:50 Bianca SARA  
 
Neadaptarea vitezei la condițiile de drum și meteo, precum și pietonii care traversează aiurea strada par să fie principalele cauze ale accidentelor rutiere, identificate de către polițiști.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO - Alcoolul scoate ce-i mai rău din oamenii de la țară! Băutura, cauza celor mai multe dintre agresiuni

30/01/2018 14:38:32 Bianca SARA  
 
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, cele mai multe dintre agresiunile comise în mediul rural au fost cauzate de consumul de alcool. Acestea însă s-au diminuat în 2017, comparativ cu anul 2016.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cât costă un permis în 2018 și în ce condiții se poate pescui la Colibița

30/01/2018 12:51:05 Cristina MILEA  
 
„Tot acest sistem este pus în slujba pescarilor, nu împotriva lor, astfel că nu încurajăm braconajul, reținerea peștilor sub dimensiuni, și, în același timp, nu avem ca prioritate sancționarea pescarilor...! Pornim de la prezumția de bună-credință a tuturor pescarilor”, afirmă ing. Emil Iustian Alexandru, vicepreședinte AJVPS BN.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Atmosferă incendiară, în Căminul Cultural din Șintereag. Surprize și pentru organizatori, dar și pentru concurenți

29/01/2018 16:17:14 Ioana BRADEA  
 
A fost vorba de un concurs de excepție, 4 dintre școlile participante fiind foste câștigătoare ale edițiilor trecute. „Cel mai important este să joci şi să joci corect, cu pasiune şi bucurie. Copilăria împletită cu inocenţa vârstei ne garantează că vom asista la un spectacol minunat, în viitor.”
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO - S-a pus lacăt pe Pârtia Cocoș. Imagini dezolante cu dealul acoperit cu noroi și zăpadă topită

29/01/2018 14:23:39 Bianca SARA  
 
Oficial, astăzi s-a închis Pârtia Cocoș, după ce a funcționat doar două zile și jumătate. Ploaia a obligat autoritățile să tragă obloanele, cel puțin deocamdată. Zăpada pufoasă de vineri a fost înlocuită în multe părți cu noroi.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Un nou cetățean de onoare în Bistrița...?! „Nu cred că e cazul. Nu mi-am terminat încă misiunea...”

28/01/2018 16:22:42 Ioana BRADEA  
 
„Sper să înțeleagă toată lumea, și tinerii și cei mai în vârstă, că în țara asta lucrurile nu se rezolvă de la sine. Toți trebuie să înțelegem că suntem datori să facem ceva pentru țară. Cei mai mulți cred că totul li se cuvine. Dar ca să primești ceva, trebuie să și oferi ceva. Ca să primești respect, trebuie să-l câștigi cumva...”
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Delicioasele prăjituri franțuzești au cucerit Bistrița. Între preparate – și o spectaculoasă tartă cu slănină

26/01/2018 19:53:34 Ioana BRADEA  
 
Flaniche cu praz sau cu spanac, „galette” cu migdale, tarte Tatin cu mere, savuroase prăjituri și plăcinte dulci franțuzești, dar și o spectaculoasă tartă cu slănină – s-au numărat printre delicatesele servite astă-seasă, în Corso Cafe, de voluntarii Asociaţiei pentru Resurse Francofone Active. Pentru al doilea an la Bistrița - Plăcinta Regilor:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO - Crețu i-a alungat pe bistrițeni de pe pârtie la 16 fix. Oare ca să nu vadă nimeni zăpada topindu-se?!

26/01/2018 17:01:52 Bianca SARA  
 
La 16 fix la casieria pârtiei de schi deja bătea vântul, iar telescaunul era oprit. Tot la ora de „închidere”, deși soarele încă este pe cer, iar spațiul de la baza pârtiei era plin de oameni, s-a prezentat primarul Ovidiu Crețu să evalueze situația primei zile. Zapada începea și ea să dispară...
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO - Ce spun bistrițenii care au testat Pârtia Cocoș la deschidere. Surpriza neplăcută de care a avut parte un schior

26/01/2018 13:10:46 Bianca SARA  
 
Zeci de bistrițeni au fost prezenți astăzi la ora 09:00 la Pârtia Cocoș. Dacă unii s-au bucurat de pârtie, pe principiul mai bine atât decât nimic, unii au plecat acasă după prima tură, după ce și-au zgâriat schiurile pe care au cheltuit câteva sute bune de euro, din cauza pământului înghețat.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO - E oficial: S-a deschis pârtia de schi. Primarul, primul care a testat-o!

26/01/2018 12:10:47 Bianca SARA  
 
Astăzi, la ora 9:00 s-a deschis oficial pârtia de schi. Primii care au testat-o au fost primarul Ovidiu Crețu și viceprimarul Cristian Niculae. Întrebat ce notă îi dă la pârtia de schi, edilul a refuzat să ofere un răspuns. Acesta a recunoscut că încă nu e zăpada cum ar trebui.
citește tot articolul [ 0 comentarii

25 de tineri din Bistrița-Năsăud au fost admişi la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni

25/01/2018 17:13:30  
 
Din cei 52 de candidaţi recrutaţi la nivelul judeţului nostru, 39 de tineri s-au prezentat la probele eliminatorii: vizita medicală, testul psihologic, proba de aptitudini fizice (în sală) și proba de verificare a cunoștințelor constând într-un test scris. Cei care au trecut probele cu brio trebuie să se prezinte la școală pe 27 ianuarie:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VICTORIE: Vaccinări antirabice gratuite, fără condiționări, pentru animalele de companie

25/01/2018 16:22:00 Flavia DANCIU  
 
Un avocat din Beclean a reușit să câștige în instanță egalitatea între toți deținătorii de animale de companie. Animăluțele vor fi vaccinate antirabic gratuit, fără alte condiționări, așa cum era prevăzut înainte.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Primul Happy Day din 2018 la Casa EMA: Patru motive de fericire azi, 25 ianuarie

25/01/2018 12:03:10 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Joi e ziua cea mai fericită la Casa EMA. Clienții zâmbitori sunt răsplătiți la (aproape) finalul unei săptămâni de muncă cu oferte care mai de care. La prețuri vesele, primești sport și relaxare la pachet.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Elevi din 6 școli ale județului se întrec mâine în creativitate, cultură generală și karaoke

25/01/2018 10:21:49 Cristina MILEA  
 
Un grup de tineri pasionați și puși pe fapte mari, care doresc să aducă diversitate comunității în care trăiesc, vor organiza vineri, 26 ianuarie, de la ora 15:00, în Căminul cultural din Șintereag, o inedită competiție destinată școlilor din mediul rural. Concurenții au de trecut câteva probe de cultură generală, creativitate, karaoke și dans:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Emoționant spectacol la Centrul Cultural Dacia. Surpriză, în final, pentru spectatori

24/01/2018 20:51:05 Ioana BRADEA  
 
Bistrițenii care au ales să-și petreacă această seară de sărbătoare la Centrul Cultural Dacia, cu siguranță că nu au regretat. Au avut parte de momente emoționante, o tulburătoare lecție de istorie și o surpriză, în finalul spectacolului:
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro