Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  37 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Zig Zag prin Bistrița-Năsăud...!

04/04/2017 15:12:13  
40 de zile de promovare a judeţului Bistrița-Năsăud se finalizează cu un eveniment deosebit. Sub titulatura „Zig Zag prin Bistrița-Năsăud”, întâlnirea îşi propune, între altele, să facă publice fotografii din judeţ, o hartă a obiectivelor turistice cartografiate online, dar şi perspectiva de viitor a turismului județean.

Asociaţia Zig Zag prin România finalizează promovarea la nivel turistic a judeţului Bistrița-Năsăud. Unde? În Sala Roma, Hotel Metropolis, Bistrița. Scopul întâlnirii este prezentarea rezultatelor de promovare a judeţului #18 din călătoria de 5 ani prin toată ţara, numită „Zig Zag prin România”.

La acest eveniment, membrii asociaţiei Zig Zag prin România (zig zagări) vor face publice rezultatele activităţii lor, în judeţul Bistrița-Năsăud: expozitie de fotografii, harta obiectivelor turistice cartografiate online, perspectiva de viitor a turismului județean și lansarea teaser-ului de prezentare al judetului Bistrița - Năsăud.

De asemenea, în program sunt incluse:

  • prezentarea proiectelor judeţene, în domeniul turismului şi educaţiei - informaţii despre obiectivele turistice interesante ale judeţului.
  • exemple de bună practică
  • poveşti şi întâmplări reale ale echipei Zig Zag prin România, în timpul şederii de 40 de zile.
  • sesiune de networking şi schimb de contacte, la finalul întâlnirii.

Evenimentul Zig Zag prin Bistrița-Năsăud are loc joi, 6 aprilie, la ora 18:00, în sala Roma, Hotel Metropolis, Bistrița. Intrarea este gratuită, mai multe detalii despre eveniment şi participare fiind disponibile AICI.

Despre Zig Zag prin România

Asociaţia Zig Zag prin România este formată dintr-o echipă de tineri din regiunea Moldovei, care şi-au propus să călătorească prin toată ţara timp de 5 ani. Aceştia își dedică în medie 35 de zile de vizită, pentru fiecare judeţ.

Scopul proiectului este de a surprinde unicitatea locurilor vizitate şi poveştile de viaţă ale românilor autentici pentru a crea cea mai frumoasă carte de vizită a României.

Ce fel de ţară îşi imaginează tinerii din echipa Zig Zag? Una în care oamenii îşi redescoperă identitatea, îşi transmit valorile şi îmbrăţişează evoluţia!

Cum se realizează, concret, acest vis? Activitatea de promovare turistică şi educaţională marca Zig Zag prin România se materializează prin hyperlapse-uri, video-uri, fotografii, cărţi, articole şi evenimente, toate acestea fiind create personalizat, pentru fiecare judeţ în parte. Deviza Zig Zag prin România este „Uimeşte-mă povestind, descoperă-mă călătorind!”.

Marian Oancia,

Manager general Zig Zag prin România

4310 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro