Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  28 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Wonderful Life în Wonderland! Viziunea lui Ioan Turc pentru ca bistrițenii să profite de complexul Wonderland:

13/03/2018 16:26:08 Ana ȘTEFĂNEL  
Ioan Turc vede în complexul Wonderland un viitor orășel component al municipiului. După părerea sa, ceea ce se întâmplă acum acolo este o risipă de bani, însă nu e totul pierdut.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, vrea „transformarea păguboasei zone Wonderland într-un posibil Wonderful Life”, după cum spunea ieri în cadrul unei conferințe de presă.

„Există, în zona vechiului Poligon, aproximativ 250 de hectare, proprietate publică a municipialității. Datorită investițiilor în pârtia de ski și a altor investiții pe care municipalitatea le preconizează acolo, bistrițenii, adică noi toți, vom cheltui sume foarte mari de bani pentru utilități: drumuri, canalizare, apă, energie electrică. În condițiile în care Bistrița se depopulează și îmbătrânește, avem nevoie de un mare proiect care să le ofere oamenilor argumente ca să rămână acasă. (...) Proiectul unui oraș nou în zona Wonderland ar transforma risipa de bani a PSD. Avem nevoie de o documentație de trecere din domeniul public în domeniul privat a acestei suprafețe de teren. Putem lotiza aproximativ 150 de hectare de teren din care ar rezulta, împărțind la 500 de mp, circa 3.000 de parcele pentru familiile din Bistrița, restul de 50 de hectare urmând să fie folosite pentru funcțiuni publice, grădiniță, școli, biserică”, a explicat Ioan Turc ce ar presupune un astfel de proiect.

Ioan Turc consideră că acest proiect ar reduce cifra bistrițenilor care aleg să părăsească județul, cifră care este în continuă creștere. Președintele PNL Bistrița-Năsăud spune că într-o astfel de zonă ar locui persoane active, medici, cadre militare, antreprenori, familii tinere, medici, profesori, etc.

2528 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro